-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Modifikovaný kukuřičný škrob a bifidobakterie v jogurtech
Irena Němečková
Výživa a potraviny.
2014 ;
69 (2) :
35-37.
Jazyk čeština Země Česko
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc14056012
- MeSH
- Bifidobacterium růst a vývoj MeSH
- fermentace MeSH
- funkční potraviny MeSH
- geneticky modifikované potraviny * škodlivé účinky využití MeSH
- jogurt * mikrobiologie MeSH
- lidé MeSH
- probiotika klasifikace terapeutické užití MeSH
- škrob analýza aplikace a dávkování škodlivé účinky MeSH
- Check Tag
- lidé MeSH
Bibliografie atd.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc14056012
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20140530102331.0
- 007
- ta
- 008
- 140414s2014 xr f 000 0cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Němečková, Irena $7 uzp2010572858 $u Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
- 245 10
- $a Modifikovaný kukuřičný škrob a bifidobakterie v jogurtech / $c Irena Němečková
- 504 __
- $a Literatura
- 650 12
- $a jogurt $x mikrobiologie $7 D015014
- 650 _2
- $a škrob $x analýza $x aplikace a dávkování $x škodlivé účinky $7 D013213
- 650 12
- $a geneticky modifikované potraviny $x škodlivé účinky $x využití $7 D030841
- 650 _2
- $a fermentace $7 D005285
- 650 _2
- $a Bifidobacterium $x růst a vývoj $7 D001644
- 650 _2
- $a probiotika $x klasifikace $x terapeutické užití $7 D019936
- 650 _2
- $a funkční potraviny $7 D055951
- 650 _2
- $a lidé $7 D006801
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 69, č. 2 (2014), s. 35-37 $w MED00011119
- 856 41
- $u https://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2016/07/Vyziva2_2014.pdf $y plný text volně přístupný
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 4 $z 0
- 990 __
- $a 20140410110713 $b ABA008
- 991 __
- $a 20140530102522 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 1019591 $s 854604
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2014 $b 69 $c 2 $d 35-37 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $c NLK104 $d 20140530 $a NLK 2014-06/jj