-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Aktivita vody, faktor vnútorného prostredia prispievajúci k stabilite pekárskych a cestovinárskych výrobkov
Ľubomír Valík
Výživa a potraviny.
2018 ;
73 (2) :
38-40.
Jazyk slovenština Země Česko
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc18013410
- MeSH
- chléb * analýza MeSH
- jedlá semena chemie MeSH
- konzervace potravin * MeSH
- voda * analýza chemie MeSH
Bibliografie atd.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc18013410
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20190309060801.0
- 007
- ta
- 008
- 180420s2018 xr f 000 0|slo||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a slo $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Valík, Ľubomír $7 xx0102265 $u Ústav potravinárstva a výživy, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave
- 245 10
- $a Aktivita vody, faktor vnútorného prostredia prispievajúci k stabilite pekárskych a cestovinárskych výrobkov / $c Ľubomír Valík
- 504 __
- $a Literatura
- 650 12
- $a chléb $x analýza $7 D001939
- 650 12
- $a voda $x analýza $x chemie $7 D014867
- 650 12
- $a konzervace potravin $7 D005519
- 650 _2
- $a jedlá semena $x chemie $7 D002523
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 73, č. 2 (2018), s. 38-40 $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 4 $z 0
- 990 __
- $a 20180420070045 $b ABA008
- 991 __
- $a 20190309061118 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 1293345 $s 1010232
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2018 $b 73 $c 2 $d 38-40 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $c NLK109 $d 20190214 $a NLK 2018-24/vt