• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Aktivita vody, faktor vnútorného prostredia prispievajúci k stabilite pekárskych a cestovinárskych výrobkov

Ľubomír Valík

. 2018 ; 73 (2) : 38-40.

Jazyk slovenština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc18013410

Digitální knihovna NLK
Zdroj

E-zdroje Online
Bibliografie atd.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc18013410
003      
CZ-PrNML
005      
20190309060801.0
007      
ta
008      
180420s2018 xr f 000 0|slo||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a slo $b eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Valík, Ľubomír $7 xx0102265 $u Ústav potravinárstva a výživy, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave
245    10
$a Aktivita vody, faktor vnútorného prostredia prispievajúci k stabilite pekárskych a cestovinárskych výrobkov / $c Ľubomír Valík
504    __
$a Literatura
650    12
$a chléb $x analýza $7 D001939
650    12
$a voda $x analýza $x chemie $7 D014867
650    12
$a konzervace potravin $7 D005519
650    _2
$a jedlá semena $x chemie $7 D002523
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 73, č. 2 (2018), s. 38-40 $w MED00011119
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 4 $z 0
990    __
$a 20180420070045 $b ABA008
991    __
$a 20190309061118 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 1293345 $s 1010232
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2018 $b 73 $c 2 $d 38-40 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119
LZP    __
$c NLK109 $d 20190214 $a NLK 2018-24/vt

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...