• Something wrong with this record ?

Sledování obsahu kuchyňské soli v pečivu a v pokrmech
[Monitoring of amount of kitchen salt in bakery products and in meals]

Marie Bastlová, Roman Letošník, Michaela Remešová

. 2019 ; 74 (3) : 64-66.

Status minimal Language Czech Country Czech Republic

Digital library NLK
Source

E-resources Online

Monitoring of amount of kitchen salt in bakery products and in meals

Bibliography, etc.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc19026582
003      
CZ-PrNML
005      
20190808103400.0
007      
ta
008      
190807s2019 xr ad f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze $b eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Bastlová, Marie $7 xx0063314 $u Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě
245    10
$a Sledování obsahu kuchyňské soli v pečivu a v pokrmech / $c Marie Bastlová, Roman Letošník, Michaela Remešová
246    31
$a Monitoring of amount of kitchen salt in bakery products and in meals
504    __
$a Literatura
700    1_
$a Letošník, Roman $7 xx0238741 $u Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě
700    1_
$a Remešová, Michaela $7 xx0233406 $u Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 74, č. 3 (2019), s. 64-66 $w MED00011119
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0 $z 0
990    __
$a 20190806191231 $b ABA008
991    __
$a 20190808103618 $b ABA008
999    __
$a min $b bmc $g 1430074 $s 1065018
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2019 $b 74 $c 3 $d 64-66 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119
LZP    __
$a NLK 2019-30/dk

Find record

Citation metrics

Loading data ...

Archiving options

Loading data ...