-
Something wrong with this record ?
Sledování obsahu kuchyňské soli v pečivu a v pokrmech
[Monitoring of amount of kitchen salt in bakery products and in meals]
Marie Bastlová, Roman Letošník, Michaela Remešová
Výživa a potraviny.
2019 ;
74 (3) :
64-66.
Status minimal Language Czech Country Czech Republic
Persistent link
https://www.medvik.cz/link/bmc19026582
Monitoring of amount of kitchen salt in bakery products and in meals
Bibliography, etc.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc19026582
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20190808103400.0
- 007
- ta
- 008
- 190807s2019 xr ad f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Bastlová, Marie $7 xx0063314 $u Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě
- 245 10
- $a Sledování obsahu kuchyňské soli v pečivu a v pokrmech / $c Marie Bastlová, Roman Letošník, Michaela Remešová
- 246 31
- $a Monitoring of amount of kitchen salt in bakery products and in meals
- 504 __
- $a Literatura
- 700 1_
- $a Letošník, Roman $7 xx0238741 $u Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě
- 700 1_
- $a Remešová, Michaela $7 xx0233406 $u Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 74, č. 3 (2019), s. 64-66 $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0 $z 0
- 990 __
- $a 20190806191231 $b ABA008
- 991 __
- $a 20190808103618 $b ABA008
- 999 __
- $a min $b bmc $g 1430074 $s 1065018
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2019 $b 74 $c 3 $d 64-66 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $a NLK 2019-30/dk