• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Čím víc krystalů, tím víc parmazánu

Ondřej Zvěřina

. 2020 ; 75 (1) : 4 příl.. (Zpravodaj pro školní a dietní stravování)

Jazyk čeština Země Česko

Typ dokumentu přehledy

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc19049914

Digitální knihovna NLK
Zdroj

E-zdroje Online
Bibliografie atd.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc19049914
003      
CZ-PrNML
005      
20200927222638.0
007      
ta
008      
200317s2020 xr a f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Zvěřina, Ondřej $7 xx0225273 $u Ústav ochrany a podpory zdraví, LF MU Brno
245    10
$a Čím víc krystalů, tím víc parmazánu / $c Ondřej Zvěřina
504    __
$a Literatura
650    _2
$a potraviny $7 D005502
650    _2
$a analýza potravin $7 D005504
650    _2
$a potravinářský průmysl $x metody $7 D019649
650    12
$a sýr $7 D002611
650    _2
$a aminokyseliny $7 D000596
650    _2
$a Lactobacillus helveticus $7 D052198
655    _2
$a přehledy $7 D016454
773    0_
$t Výživa a potraviny. Zpravodaj pro školní a dietní stravování $x 1211-846X $g Roč. 75, č. 1 (2020), s. 4 příl. $w MED00011119
773    0_
$t Zpravodaj školního stravování $g č. 1 (2020), s. 4 $w MED00155606
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y p $z 0
990    __
$a 20200317191436 $b ABA008
991    __
$a 20200927222637 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 1502826 $s 1088692
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2020 $b 75 $c 1 $d 4 příl. $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $o Zpravodaj pro školní a dietní stravování $x MED00011119
BMC    __
$a 2020 $c 1 $d 4 $m Zpravodaj školního stravování $x MED00155606
LZP    __
$c NLK197 $d 20200927 $a NLK 2020-03/jt

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...