-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Čím víc krystalů, tím víc parmazánu
Ondřej Zvěřina
Výživa a potraviny.
2020 ;
75 (1) :
4 příl.. (Zpravodaj pro školní a dietní stravování)
Zpravodaj školního stravování.
2020 ;
(1) :
4.
Jazyk čeština Země Česko
Typ dokumentu přehledy
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc19049914
- MeSH
- aminokyseliny MeSH
- analýza potravin MeSH
- Lactobacillus helveticus MeSH
- potravinářský průmysl metody MeSH
- potraviny MeSH
- sýr * MeSH
- Publikační typ
- přehledy MeSH
Bibliografie atd.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc19049914
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20200927222638.0
- 007
- ta
- 008
- 200317s2020 xr a f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Zvěřina, Ondřej $7 xx0225273 $u Ústav ochrany a podpory zdraví, LF MU Brno
- 245 10
- $a Čím víc krystalů, tím víc parmazánu / $c Ondřej Zvěřina
- 504 __
- $a Literatura
- 650 _2
- $a potraviny $7 D005502
- 650 _2
- $a analýza potravin $7 D005504
- 650 _2
- $a potravinářský průmysl $x metody $7 D019649
- 650 12
- $a sýr $7 D002611
- 650 _2
- $a aminokyseliny $7 D000596
- 650 _2
- $a Lactobacillus helveticus $7 D052198
- 655 _2
- $a přehledy $7 D016454
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny. Zpravodaj pro školní a dietní stravování $x 1211-846X $g Roč. 75, č. 1 (2020), s. 4 příl. $w MED00011119
- 773 0_
- $t Zpravodaj školního stravování $g č. 1 (2020), s. 4 $w MED00155606
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y p $z 0
- 990 __
- $a 20200317191436 $b ABA008
- 991 __
- $a 20200927222637 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 1502826 $s 1088692
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2020 $b 75 $c 1 $d 4 příl. $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $o Zpravodaj pro školní a dietní stravování $x MED00011119
- BMC __
- $a 2020 $c 1 $d 4 $m Zpravodaj školního stravování $x MED00155606
- LZP __
- $c NLK197 $d 20200927 $a NLK 2020-03/jt