Lactobacillus helveticus [Lactobacillus helveticus]
tematický
2
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/D052198
Definice
Druh grampozitivní bakterie izolované z mléka a ze startovacích kultur pro výrobu sýrů.
A species of gram-positive bacteria isolated from MILK and cheese-starter cultures.
- DUI
- D052198 MeSH Prohlížeč
- CUI
- M0483652
- Předchozí užití
- Lactobacillus (1970-2005)
- Historická pozn.
- 2006
- Veřejná pozn.
- 2006
Povolená podhesla
- CH
- chemie
- CY
- cytologie
- EN
- enzymologie
- PH
- fyziologie
- GE
- genetika
- IM
- imunologie
- IP
- izolace a purifikace
- CL
- klasifikace
- ME
- metabolismus
- PY
- patogenita
- GD
- růst a vývoj
- DE
- účinky léků
- RE
- účinky záření
- UL
- ultrastruktura
- VI
- virologie
...
Výskyt v záznamech Medvik
B
Organismy
B03.353.750.450.475.453
Lactobacillus johnsonii
B03.353.750.450.475.506
Lactobacillus leichmannii
B03.353.750.450.475.586
Lactobacillus pentosus
B03.510.460.400.410
pravidelné nesporulující grampozitivní tyčinky
B03.510.460.400.410.475.475.453
Lactobacillus johnsonii
B03.510.460.400.410.475.475.506
Lactobacillus leichmannii
B03.510.460.400.410.475.475.586
Lactobacillus pentosus
B03.510.550.450.475.453
Lactobacillus johnsonii
B03.510.550.450.475.506
Lactobacillus leichmannii
B03.510.550.450.475.586
Lactobacillus pentosus