-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Rezistentní škrob - charakteristika, zdroje a vliv na lidské zdraví
Marcela Sluková, Lucie Jurkaninová, Ivan Švec, Pavel Skřivan
Výživa a potraviny.
2020 ;
75 (4) :
53-55 příl.. (Zpravodaj pro školní a dietní stravování)
Zpravodaj školního stravování.
2020 ;
(4) :
53-55.
Status minimální Jazyk čeština Země Česko
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc21002362
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc21002362
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20210122101114.0
- 007
- ta
- 008
- 210122s2020 xr f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Sluková, Marcela $7 xx0139391 $u Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- 245 10
- $a Rezistentní škrob - charakteristika, zdroje a vliv na lidské zdraví / $c Marcela Sluková, Lucie Jurkaninová, Ivan Švec, Pavel Skřivan
- 700 1_
- $a Jurkaninová, Lucie $7 uzp2013743204 $u Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- 700 1_
- $a Švec, Ivan, $d 1978- $7 uzp2005314331 $u Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- 700 1_
- $a Skřivan, Pavel $7 xx0023308 $u Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny. Zpravodaj pro školní a dietní stravování $x 1211-846X $g Roč. 75, č. 4 (2020), s. 53-55 příl. $w MED00011119
- 773 0_
- $t Zpravodaj školního stravování $g č. 4 (2020), s. 53-55 $w MED00155606
- 856 41
- $u http://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2020/09/skrob1.pdf $y plný text volně přístupný
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0 $z 0
- 990 __
- $a 20210121173114 $b ABA008
- 991 __
- $a 20210122101115 $b ABA008
- 999 __
- $a min $b bmc $g 1612246 $s 1122649
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2020 $b 75 $c 4 $d 53-55 příl. $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $o Zpravodaj pro školní a dietní stravování $x MED00011119
- BMC __
- $a 2020 $c 4 $d 53-55 $m Zpravodaj školního stravování $x MED00155606
- LZP __
- $a NLK 2021-05/kv