-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
O některých změnách obilných bílkovin, způsobených technologickými zásahy
Jan Hampl
Změny výživové hodnoty bílkovin a tuků při zpracování potravin. Část 1, Změny bílkovin.
1961 ;
() :
26-32.
Jazyk čeština Země Česko
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc61004668
- 000
- 00685naa 2200169 a 4500
- 001
- bmc61004668
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20170714102617.0
- 008
- 100510s1961 xr u cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Hampl, Jan. $4 aut
- 245 10
- $a O některých změnách obilných bílkovin, způsobených technologickými zásahy / $c Jan Hampl
- 590 __
- $a non pubmed
- 773 0_
- $w MED00192174 $t Změny výživové hodnoty bílkovin a tuků při zpracování potravin. 1.část Změny bílkovin $g (1961), s. 26-32
- 910 __
- $a ABA008 $b x $y k $z 0
- 990 __
- $a 20170714103102 $b ABA008
- 991 __
- $a 20170714103102 $b ABA008
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 1961 $d 26-32 $m Změny výživové hodnoty bílkovin a tuků při zpracování potravin. Část 1, Změny bílkovin $x MED00192174
- LZP __
- $a /241