• Je něco špatně v tomto záznamu ?

O některých změnách obilných bílkovin, způsobených technologickými zásahy

Jan Hampl

Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc61004668
000      
00685naa 2200169 a 4500
001      
bmc61004668
003      
CZ-PrNML
005      
20170714102617.0
008      
100510s1961 xr u cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Hampl, Jan. $4 aut
245    10
$a O některých změnách obilných bílkovin, způsobených technologickými zásahy / $c Jan Hampl
590    __
$a non pubmed
773    0_
$w MED00192174 $t Změny výživové hodnoty bílkovin a tuků při zpracování potravin. 1.část Změny bílkovin $g (1961), s. 26-32
910    __
$a ABA008 $b x $y k $z 0
990    __
$a 20170714103102 $b ABA008
991    __
$a 20170714103102 $b ABA008
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 1961 $d 26-32 $m Změny výživové hodnoty bílkovin a tuků při zpracování potravin. Část 1, Změny bílkovin $x MED00192174
LZP    __
$a /241

Najít záznam