Improving the production of monensin by Streptomyces cinnamonensis

. 1984 ; 29 (1) : 35-42.

Jazyk angličtina Země Spojené státy americké Médium print

Typ dokumentu časopisecké články

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/pmid06370806

The production of monensin by Streptomyces cinnamonensis was increased by genetic improvement of the strain and by modification of cultivation conditions. The selection of a suitable strain and optimization of the fermentation process (temperature, aeration, addition of esters of oleic acid) resulted in a 30 fold increase of the monensin production.

Zobrazit více v PubMed

Ann N Y Acad Sci. 1954 Oct 29;60(1):136-51 PubMed

Antimicrob Agents Chemother (Bethesda). 1967;7:349-52 PubMed

Antimicrob Agents Chemother (Bethesda). 1967;7:353-8 PubMed

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...