Effect of precursors on biosynthesis of monensins A and B

. 1985 ; 30 (1) : 30-3.

Jazyk angličtina Země Spojené státy americké Médium print

Typ dokumentu časopisecké články

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/pmid03979923

Precursors of monensins (acetate, propionate, butyrate, isobutyrate) affect the total production and the relative proportion of monensins A and B. Addition of propionate into the fermentation medium causes a prevalence of monensin B whereas butyrate and isobutyrate stimulate the production of monensin A and suppress the production of monensin B.

Zobrazit více v PubMed

Antimicrob Agents Chemother. 1973 Oct;4(4):410-4 PubMed

Folia Microbiol (Praha). 1982;27(4):275-7 PubMed

Adv Appl Microbiol. 1977;22:177-223 PubMed

J Am Chem Soc. 1967 Oct 25;89(22):5737-9 PubMed

J Antibiot (Tokyo). 1983 May;36(5):617-9 PubMed

Antimicrob Agents Chemother (Bethesda). 1967;7:349-52 PubMed

Ann N Y Acad Sci. 1954 Oct 29;60(1):136-51 PubMed

Antimicrob Agents Chemother (Bethesda). 1967;7:363-8 PubMed

Folia Microbiol (Praha). 1984;29(1):35-42 PubMed

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...