mražené potraviny [Frozen Foods]
tematický
21
- Termíny
-
Food, Frozen
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/D005628
Definice
Potraviny, které jsou konzervovány snížením skladovací teploty pod bod mrazu.
Foods that are preserved by lowering their storage temperature below the freezing point.
- DUI
- D005628 MeSH Prohlížeč
- CUI
- M0008851
- Historická pozn.
- 91(64); was see under FOOD PRESERVATION 1964-90 (Prov 1964-67)
- Online pozn.
- use FOOD PRESERVATION to search FROZEN FOODS 1966-74
- Veřejná pozn.
- 91; was see under FOOD PRESERVATION 1968-90
Povolená podhesla
- AN
- analýza 2
- HI
- dějiny
- EC
- ekonomika 2
- CL
- klasifikace
- MI
- mikrobiologie 3
- ST
- normy 4
- PO
- otrava 1
- PS
- parazitologie
- AE
- škodlivé účinky
- SN
- statistika a číselné údaje
- TO
- toxicita
- RE
- účinky záření
- VI
- virologie
- SD
- zásobování a distribuce 1
...
Výskyt v záznamech Medvik
G
Jevy a procesy
J
Technologie, průmysl a zemědělství