• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Pravidla správné hygienické a výrobní praxe : mikrobiologická kritéria pro potraviny : principy stanovení a aplikace

Publikováno
Praha : Český normalizační institut, 2008
Stránkování
39 s.

Jazyk čeština Země Česko

Typ dokumentu směrnice

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00170670

ČSN 56 9609

Mikrobiologická kritéria pro potraviny

Vlastník Detaily Služby
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Signatura Sp 1305 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat...
000      
01058nam 2200325 a 4500
001      
MED00170670
003      
CZ-PrNML
005      
20210225101402.0
008      
100622s2008 xr e cze||
009      
BK
040    __
$a ABE015 $b cze $d ABE015 $e AACR2
041    0_
$a cze
044    __
$a xr $c CZ
072    _7
$x Hygiena. Lidské zdraví $a 613 $2 Konspekt $7 sk136313
110    2_
$a Český normalizační institut $7 kn20020916006
245    10
$a Pravidla správné hygienické a výrobní praxe : $b mikrobiologická kritéria pro potraviny : principy stanovení a aplikace
246    12
$a ČSN 56 9609
246    12
$a Mikrobiologická kritéria pro potraviny
260    __
$a Praha : $b Český normalizační institut, $c 2008
300    __
$a 39 s.
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
650    07
$a potravinářská mikrobiologie $2 czmesh $7 D005516
650    07
$a kontrola potravin $2 czmesh $7 D005513
650    07
$a hygiena $2 mednas $7 nlk20040147807
650    07
$a mikrobiologie, lékařská mikrobiologie $2 mednas $7 nlk20040147992
655    _4
$a směrnice $2 czmesh $7 D016431
910    __
$a ABE015 $b Sp 1305 $y 0
990    __
$a 20050429 $b ABE015
991    __
$a 20210225101401 $b ABE015
999    __
$a ok $b medvik21 $g 153204 $s 174661
BAS    __
$a 01 $a 11 $a 30