-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Toxicological evaluation of some food additives including anticaking agents, antimicrobials, antioxidants, emulsifiers and thickening agents
prepared by the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- Publikováno
- Geneva : World Health Organization, 1974
- Edice
- WHO Food additives series ; 1974, no. 5
- Stránkování
- 520, xix s. : tab. ; 24 cm
Jazyk angličtina Země Švýcarsko
Typ dokumentu publikace WHO
Knihovny.cz ISBN
92-4-166005-8
- MeSH
- bezpečnost potravin MeSH
- kontrola potravin MeSH
- potravinářské přísady toxicita MeSH
- specializované použití chemických látek MeSH
- Konspekt
- Farmacie. Farmakologie
- NLK Obory
- zemědělství a potravinářství
- chemie, klinická chemie
- toxikologie
- NLK Publikační typ
- publikace WHO
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
| Vlastník | Detaily | Služby | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Signatura K 1896/FAS 5 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
|||||||
- 000
- 00000nam 2200000 a 4500
- 001
- MED00184735
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20141219180104.0
- 008
- 750530s1974 sz u engu|
- 009
- BK
- 020 __
- $a 92-4-166005-8 $q (brož.)
- 040 __
- $a DLC $b cze $d ABE015 $e AACR2
- 041 0_
- $a eng
- 044 __
- $a sz $c CH
- 072 _7
- $a 615 $x Farmacie. Farmakologie $2 Konspekt $7 sk136315
- 080 __
- $a 63 $2 h
- 080 __
- $a 54 $2 h
- 080 __
- $a 615.9 $2 h
- 080 __
- $a 615.099 $2 h
- 080 __
- $a 616-099 $2 h
- 110 2_
- $a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives $7 nlk20030129601
- 245 10
- $a Toxicological evaluation of some food additives including anticaking agents, antimicrobials, antioxidants, emulsifiers and thickening agents / $c prepared by the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- 260 __
- $a Geneva : $b World Health Organization, $c 1974
- 300 __
- $a 520, xix s. : $b tab. ; $c 24 cm
- 490 1_
- $a WHO Food additives series ; $v 1974, no. 5
- 504 __
- $a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
- 650 07
- $a potravinářské přísady $x toxicita $2 czmesh $7 D005503
- 650 07
- $a bezpečnost potravin $2 czmesh $7 D059022
- 650 07
- $a specializované použití chemických látek $2 czmesh $7 D020313
- 650 07
- $a kontrola potravin $2 czmesh $7 D005513
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
- 650 07
- $a chemie, klinická chemie $2 mednas $7 nlk20040147810
- 650 07
- $a toxikologie $2 mednas $7 nlk20040148281
- 655 _4
- $a publikace WHO $7 nlk20040156070
- 830 _0
- $a WHO Food additives series
- 910 __
- $a ABE015 $b K 1896/FAS 5 $y 4
- 990 __
- $a 20141007095031 $b ABE015
- 991 __
- $a 20141106125551 $b ABE015
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 1042797 $s 190981
- BAS __
- $a 01 $a 11 $a 30 $a 49
- LZP __
- $b 2014/61/7.10.2014