- 
             Je něco špatně v tomto záznamu ?
 
Toxicological evaluation of some food additives including anticaking agents, antimicrobials, antioxidants, emulsifiers and thickening agents
prepared by the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- Publikováno
 - Geneva : World Health Organization, 1974
 
- Edice
 - WHO Food additives series ; 1974, no. 5
 
- Stránkování
 - 520, xix s. : tab. ; 24 cm
 
Jazyk angličtina Země Švýcarsko
Typ dokumentu publikace WHO
    Knihovny.cz ISBN 
           
             92-4-166005-8
             
           
         
      
- MeSH
 - bezpečnost potravin MeSH
 - kontrola potravin MeSH
 - potravinářské přísady toxicita MeSH
 - specializované použití chemických látek MeSH
 
- Konspekt
 - Farmacie. Farmakologie
 - NLK Obory
 - zemědělství a potravinářství
 - chemie, klinická chemie
 - toxikologie
 - NLK Publikační typ
 - publikace WHO
 
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
| Vlastník | Detaily | Služby | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Signatura K 1896/FAS 5 [1] | ||||||
      
 
          Nahrávání dat ...
         
       | 
  |||||||
- 000
 - 00000nam 2200000 a 4500
 
- 001
 - MED00184735
 
- 003
 - CZ-PrNML
 
- 005
 - 20141219180104.0
 
- 008
 - 750530s1974 sz u engu|
 
- 009
 - BK
 
- 020 __
 - $a 92-4-166005-8 $q (brož.)
 
- 040 __
 - $a DLC $b cze $d ABE015 $e AACR2
 
- 041 0_
 - $a eng
 
- 044 __
 - $a sz $c CH
 
- 072 _7
 - $a 615 $x Farmacie. Farmakologie $2 Konspekt $7 sk136315
 
- 080 __
 - $a 63 $2 h
 
- 080 __
 - $a 54 $2 h
 
- 080 __
 - $a 615.9 $2 h
 
- 080 __
 - $a 615.099 $2 h
 
- 080 __
 - $a 616-099 $2 h
 
- 110 2_
 - $a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives $7 nlk20030129601
 
- 245 10
 - $a Toxicological evaluation of some food additives including anticaking agents, antimicrobials, antioxidants, emulsifiers and thickening agents / $c prepared by the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
 
- 260 __
 - $a Geneva : $b World Health Organization, $c 1974
 
- 300 __
 - $a 520, xix s. : $b tab. ; $c 24 cm
 
- 490 1_
 - $a WHO Food additives series ; $v 1974, no. 5
 
- 504 __
 - $a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
 
- 650 07
 - $a potravinářské přísady $x toxicita $2 czmesh $7 D005503
 
- 650 07
 - $a bezpečnost potravin $2 czmesh $7 D059022
 
- 650 07
 - $a specializované použití chemických látek $2 czmesh $7 D020313
 
- 650 07
 - $a kontrola potravin $2 czmesh $7 D005513
 
- 650 07
 - $a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
 
- 650 07
 - $a chemie, klinická chemie $2 mednas $7 nlk20040147810
 
- 650 07
 - $a toxikologie $2 mednas $7 nlk20040148281
 
- 655 _4
 - $a publikace WHO $7 nlk20040156070
 
- 830 _0
 - $a WHO Food additives series
 
- 910 __
 - $a ABE015 $b K 1896/FAS 5 $y 4
 
- 990 __
 - $a 20141007095031 $b ABE015
 
- 991 __
 - $a 20141106125551 $b ABE015
 
- 999 __
 - $a ok $b medvik21 $g 1042797 $s 190981
 
- BAS __
 - $a 01 $a 11 $a 30 $a 49
 
- LZP __
 - $b 2014/61/7.10.2014