-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Evaluation of certain contaminants in food : eighty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- Publikováno
- Geneva : World Health Organization, 2017
- Edice
- WHO technical report series, ISSN 0512-3054 1002
- Stránkování
- xi, 166 stran : ilustrace, tabulky ; 24 cm
Jazyk angličtina Země Švýcarsko
Typ dokumentu publikace WHO
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/MED00191928
Knihovny.cz ISBN
978-92-4-121002-7
- MeSH
- biologické toxiny MeSH
- chemické techniky analytické MeSH
- hodnocení rizik MeSH
- kontaminace potravin MeSH
- mykotoxiny chemie toxicita MeSH
- potravinářské přísady toxicita MeSH
- Konspekt
- Farmacie. Farmakologie
- NLK Obory
- toxikologie
- zemědělství a potravinářství
- NLK Publikační typ
- publikace WHO
Bibliografie atd.
Obsahuje bibliografické odkazy
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Signatura K 61857/1002 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
|||||||
NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/1002 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
- 000
- 00000nam a2200000 i 4500
- 001
- MED00191928
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20170818102850.0
- 007
- ta
- 008
- 170724s2017 sz a e 000 0|eng||
- 009
- BK
- 020 __
- $a 978-92-4-121002-7 $q (brožováno) $z 978-92-4-069642-6
- 040 __
- $a ABE015 $b cze $d ABA008 $e rda
- 041 0_
- $a eng
- 044 __
- $a sz
- 072 _7
- $a 615 $x Farmacie. Farmakologie $2 Konspekt $9 14 $7 sk136315
- 110 2_
- $a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. $b Meeting $n (83. : $d 2016 : $c Řím, Itálie) $7 xx0215794
- 245 10
- $a Evaluation of certain contaminants in food : $b eighty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- 264 _1
- $a Geneva : $b World Health Organization, $c 2017
- 300 __
- $a xi, 166 stran : $b ilustrace, tabulky ; $c 24 cm
- 336 __
- $a text $b txt $2 rdacontent
- 337 __
- $a bez média $b n $2 rdamedia
- 338 __
- $a svazek $b nc $2 rdacarrier
- 490 1_
- $a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 1002
- 504 __
- $a Obsahuje bibliografické odkazy
- 650 07
- $a toxikologie $7 nlk20040148281 $2 mednas
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
- 650 07
- $a kontaminace potravin $7 D005506 $2 czmesh
- 650 07
- $a potravinářské přísady $x toxicita $7 D005503 $2 czmesh
- 650 07
- $a biologické toxiny $7 D014118 $2 czmesh
- 650 07
- $a mykotoxiny $7 D009183 $2 czmesh
- 650 07
- $a hodnocení rizik $7 D018570 $2 czmesh
- 650 07
- $a chemické techniky analytické $7 D002623 $2 czmesh
- 650 07
- $a mykotoxiny $x chemie $x toxicita $7 D009183 $2 czmesh
- 655 _4
- $a publikace WHO $7 nlk20040156070
- 830 _0
- $a WHO technical report series
- 910 __
- $a ABA008 $b K 61857/1002 $y 6
- 910 __
- $a ABE015 $b W 855/1002 $y 1
- 990 __
- $a 20170613102536 $b ABE015
- 991 __
- $a 20170818103423 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 1232891 $s 205941
- BAS __
- $a 30 $a 49
- BAS __
- $a 30 $a 49
- LZP __
- $b 151/26.7.2017
- LZP __
- $b 2017/44/13.6.2017