• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Evaluation of certain food additives : eighty-sixth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

Publikováno
Geneva : World Health Organization, [2019]
Edice
WHO technical report series, ISSN 0512-3054 1014
Stránkování
x, 156 stran : tabulky ; 24 cm

Jazyk angličtina Země Švýcarsko

Typ dokumentu publikace WHO, technické zprávy

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00200092
Odkazy

Knihovny.cz ISBN 978-92-4-121023-2

This report represents the conclusions of a Joint FAO/WHO Expert Committee convened to evaluate the safety of various food additives, including flavouring agents, with a view to concluding as to safety concerns and to preparing specifications for identity and purity. Nakladatelská anotace. Kráceno.

Bibliografie atd.

Obsahuje bibliografické odkazy

Vlastník Detaily Služby
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/1014 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
000      
00000nam a2200000 i 4500
001      
MED00200092
003      
CZ-PrNML
005      
20200130083352.0
007      
ta
008      
191004s2019 sz e 000 0|eng||
009      
BK
020    __
$a 978-92-4-121023-2 $q (brožováno)
040    __
$a ABE015 $b cze $d ABE015 $e rda
041    0_
$a eng
044    __
$a sz
072    _7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19 $7 sk136412
245    00
$a Evaluation of certain food additives : $b eighty-sixth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
264    _1
$a Geneva : $b World Health Organization, $c [2019]
300    __
$a x, 156 stran : $b tabulky ; $c 24 cm
336    __
$a text $b txt $2 rdacontent
337    __
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    __
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
490    1_
$a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 1014
504    __
$a Obsahuje bibliografické odkazy
520    __
$a This report represents the conclusions of a Joint FAO/WHO Expert Committee convened to evaluate the safety of various food additives, including flavouring agents, with a view to concluding as to safety concerns and to preparing specifications for identity and purity. Nakladatelská anotace. Kráceno.
650    07
$a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
650    07
$a potravinářské přísady $x škodlivé účinky $x toxicita $7 D005503 $2 czmesh
650    07
$a kontrola potravin $7 D005513 $2 czmesh
650    07
$a kontaminace potravin $7 D005506 $2 czmesh
650    07
$a hodnocení rizik $7 D018570 $2 czmesh
650    07
$a mezinárodní spolupráce $7 D007391 $2 czmesh
655    _4
$a publikace WHO $7 nlk20040156070
655    _7
$a technické zprávy $7 D016427 $2 czmesh
710    2_
$a Organizace OSN pro výživu a zemědělství $7 kn20010710021
710    2_
$a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
830    _0
$a WHO technical report series
910    __
$a ABE015 $b W 855/1014 $y 1
990    __
$a 20190910143002 $b ABE015
991    __
$a 20200130083734 $b ABE015
999    __
$a ok $b medvik21 $g 1441824 $s 215985
BAS    __
$a 30 $a 49
LZP    __
$c NLK120
LZP    __
$b 2019/43/10.9.2019