• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Cholesterol content in meat of some poultry and fish species as influenced by live weight and total lipid content

T. Komprda, J. Zelenka, E. Fajmonova

. 2003 ; Roč. 51 (č. 26) : s. 7692-7697.

Jazyk angličtina Země Spojené státy americké

Typ dokumentu srovnávací studie

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc04013260
000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc04013260
003      
CZ-PrNML
005      
20130408082429.0
008      
040900s2003 xxu u eng||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a eng
044    __
$a xxu
100    1_
$a Komprda, T. $4 aut
245    10
$a Cholesterol content in meat of some poultry and fish species as influenced by live weight and total lipid content / $c T. Komprda, J. Zelenka, E. Fajmonova
314    __
$a Department of Food Technology, Mendel University, Brno, CZ
650    _2
$a kapři $7 D002347
650    _2
$a cholesterol $x ANALÝZA $7 D002784
650    _2
$a lipidy $x ANALÝZA $7 D008055
650    _2
$a maso $x ANALÝZA $7 D008460
650    _2
$a drůbež $7 D011200
650    _2
$a tělesná hmotnost $7 D001835
650    _2
$a vysokoúčinná kapalinová chromatografie $7 D002851
650    _2
$a zvířata $7 D000818
650    _2
$a finanční podpora výzkumu jako téma $7 D012109
655    _2
$a srovnávací studie $7 D003160
700    1_
$a Zelenka, J. $4 aut
700    1_
$a Fajmonová, E. $4 aut
700    1_
$a Bakaj, P. $4 aut
700    1_
$a Pechová, Pavla, $d 1978- $4 aut $7 xx0031889
773    0_
$w MED00002503 $t Journal of agricultural and food chemistry $g Roč. 51, č. 26 (2003), s. 7692-7697 $x 0021-8561
910    __
$a ABA008 $b x $y 0
990    __
$a 20041112 $b ABA008
991    __
$a 20130408082656 $b ABA008
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2003 $b Roč. 51 $c č. 26 $d s. 7692-7697 $i 0021-8561 $m Journal of agricultural and food chemistry $x MED00002503

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...