-
Something wrong with this record ?
Konzervace sušením a vodní aktivita z mikrobiálního hlediska
Stanislav Hrubý
Výživa a potraviny.
2009 ;
64 (2) :
47.
Language Czech Country Czech Republic
Persistent link
https://www.medvik.cz/link/bmc09005938
- MeSH
- Food Preservation MeSH
- Microbial Viability MeSH
- Nutritive Value MeSH
- Food-Processing Industry MeSH
- Desiccation MeSH
Bibliography, etc.
Lit.: 2
- 000
- 00000naa 2200000 a 4500
- 001
- bmc09005938
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20111210154303.0
- 008
- 091221s2009 xr e cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Hrubý, Stanislav, $d 1929-2009 $7 jk01042977
- 245 10
- $a Konzervace sušením a vodní aktivita z mikrobiálního hlediska / $c Stanislav Hrubý
- 314 __
- $a Katedra hygieny a epidemiologie, IPVZ, Praha
- 504 __
- $a Lit.: 2
- 650 _2
- $a konzervace potravin $7 D005519
- 650 _2
- $a průmysl zpracování potravin $7 D005525
- 650 _2
- $a mikrobiální viabilita $7 D050296
- 650 _2
- $a vysoušení $7 D003890
- 650 _2
- $a nutriční hodnota $7 D009753
- 773 0_
- $w MED00011119 $t Výživa a potraviny $g Roč. 64, č. 2 (2009), s. 47 $x 1211-846X
- 856 41
- $u https://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2015/09/vyziva-2-2009.pdf $y plný text volně přístupný
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 7
- 990 __
- $a 20091220065840 $b ABA008
- 991 __
- $a 20110208131129 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 701753 $s 564179
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2009 $b 64 $c 2 $d 47 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $a 2009-65/vtjt