Detail
Article
Online article
FT
Medvik - BMC
  • Something wrong with this record ?

Konzervace sušením a vodní aktivita z mikrobiálního hlediska

Stanislav Hrubý

. 2009 ; 64 (2) : 47.

Language Czech Country Czech Republic

Digital library NLK
Source

E-resources Online
Bibliography, etc.

Lit.: 2

000      
00000naa 2200000 a 4500
001      
bmc09005938
003      
CZ-PrNML
005      
20111210154303.0
008      
091221s2009 xr e cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Hrubý, Stanislav, $d 1929-2009 $7 jk01042977
245    10
$a Konzervace sušením a vodní aktivita z mikrobiálního hlediska / $c Stanislav Hrubý
314    __
$a Katedra hygieny a epidemiologie, IPVZ, Praha
504    __
$a Lit.: 2
650    _2
$a konzervace potravin $7 D005519
650    _2
$a průmysl zpracování potravin $7 D005525
650    _2
$a mikrobiální viabilita $7 D050296
650    _2
$a vysoušení $7 D003890
650    _2
$a nutriční hodnota $7 D009753
773    0_
$w MED00011119 $t Výživa a potraviny $g Roč. 64, č. 2 (2009), s. 47 $x 1211-846X
856    41
$u https://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2015/09/vyziva-2-2009.pdf $y plný text volně přístupný
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 7
990    __
$a 20091220065840 $b ABA008
991    __
$a 20110208131129 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 701753 $s 564179
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2009 $b 64 $c 2 $d 47 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
LZP    __
$a 2009-65/vtjt

Find record

Citation metrics

Logged in users only

Archiving options

Loading data ...