• Something wrong with this record ?

Mikrobiologická rizika minimálně opracovaného ovoce a zeleniny. 2. část, Původci alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny
[Microbiological risks of minimaly processed fruits and vegetables 2. Foodborne pathogens associated with consumption of fruits and vegetables]

Vojkovská, H., Lorencová, A., Pavlík, L.

. 2013 ; 68 (2) : 41-42.

Language Czech Country Czech Republic

Document type Research Support, Non-U.S. Gov't

Digital library NLK
Source

E-resources Online

Microbiological risks of minimaly processed fruits and vegetables 2. Foodborne pathogens associated with consumption of fruits and vegetables

Původci alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny

Foodborne pathogens associated with consumption of fruits and vegetables

Bibliography, etc.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc13026599
003      
CZ-PrNML
005      
20130930100718.0
007      
ta
008      
130812s2013 xr f 000 0cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze $b eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Vojkovská, Hana $7 _AN073092 $u Výzkumný ústav veterinárního lékařství v.v.i., Brno
245    10
$a Mikrobiologická rizika minimálně opracovaného ovoce a zeleniny. $n 2. část, $p Původci alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny / $c Vojkovská, H., Lorencová, A., Pavlík, L.
246    31
$a Microbiological risks of minimaly processed fruits and vegetables $n 2. $p Foodborne pathogens associated with consumption of fruits and vegetables
246    30
$a Původci alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny
246    30
$a Foodborne pathogens associated with consumption of fruits and vegetables
504    __
$a Literatura
650    _2
$a ovoce $x mikrobiologie $7 D005638
650    _2
$a zelenina $x mikrobiologie $7 D014675
650    _2
$a manipulace s potravinami $7 D005511
650    _2
$a viry $x patogenita $x růst a vývoj $7 D014780
650    _2
$a Bacteria $x patogenita $x růst a vývoj $7 D001419
650    _2
$a paraziti $x patogenita $x růst a vývoj $7 D010271
650    12
$a kontaminace potravin $x prevence a kontrola $7 D005506
650    _2
$a lidé $7 D006801
655    _2
$a práce podpořená grantem $7 D013485
700    1_
$a Lorencová, Alena $7 _AN073093 $u Výzkumný ústav veterinárního lékařství v.v.i., Brno
700    1_
$a Pavlík, Ivo, $d 1961- $7 xx0037127 $u Výzkumný ústav veterinárního lékařství v.v.i., Brno
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 68, č. 2 (2013), s. 41-42 $w MED00011119
856    41
$u https://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2015/09/vyziva-2-2013.pdf $y plný text volně přístupný
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 3 $z 0
990    __
$a 20130812171252 $b ABA008
991    __
$a 20130930101233 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 990446 $s 825021
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2013 $b 68 $c 2 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119 $d 41-42
LZP    __
$c NLK104 $d 20130920 $a NLK 2013-44/dk

Find record

Citation metrics

Loading data ...

Archiving options

Loading data ...