-
Something wrong with this record ?
Mikrobiologická rizika minimálně opracovaného ovoce a zeleniny. 2. část, Původci alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny
[Microbiological risks of minimaly processed fruits and vegetables 2. Foodborne pathogens associated with consumption of fruits and vegetables]
Vojkovská, H., Lorencová, A., Pavlík, L.
Language Czech Country Czech Republic
Document type Research Support, Non-U.S. Gov't
- MeSH
- Bacteria pathogenicity growth & development MeSH
- Food Contamination * prevention & control MeSH
- Humans MeSH
- Food Handling MeSH
- Fruit microbiology MeSH
- Parasites pathogenicity growth & development MeSH
- Viruses pathogenicity growth & development MeSH
- Vegetables microbiology MeSH
- Check Tag
- Humans MeSH
- Publication type
- Research Support, Non-U.S. Gov't MeSH
Microbiological risks of minimaly processed fruits and vegetables 2. Foodborne pathogens associated with consumption of fruits and vegetables
Původci alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny
Foodborne pathogens associated with consumption of fruits and vegetables
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc13026599
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20130930100718.0
- 007
- ta
- 008
- 130812s2013 xr f 000 0cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Vojkovská, Hana $7 _AN073092 $u Výzkumný ústav veterinárního lékařství v.v.i., Brno
- 245 10
- $a Mikrobiologická rizika minimálně opracovaného ovoce a zeleniny. $n 2. část, $p Původci alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny / $c Vojkovská, H., Lorencová, A., Pavlík, L.
- 246 31
- $a Microbiological risks of minimaly processed fruits and vegetables $n 2. $p Foodborne pathogens associated with consumption of fruits and vegetables
- 246 30
- $a Původci alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny
- 246 30
- $a Foodborne pathogens associated with consumption of fruits and vegetables
- 504 __
- $a Literatura
- 650 _2
- $a ovoce $x mikrobiologie $7 D005638
- 650 _2
- $a zelenina $x mikrobiologie $7 D014675
- 650 _2
- $a manipulace s potravinami $7 D005511
- 650 _2
- $a viry $x patogenita $x růst a vývoj $7 D014780
- 650 _2
- $a Bacteria $x patogenita $x růst a vývoj $7 D001419
- 650 _2
- $a paraziti $x patogenita $x růst a vývoj $7 D010271
- 650 12
- $a kontaminace potravin $x prevence a kontrola $7 D005506
- 650 _2
- $a lidé $7 D006801
- 655 _2
- $a práce podpořená grantem $7 D013485
- 700 1_
- $a Lorencová, Alena $7 _AN073093 $u Výzkumný ústav veterinárního lékařství v.v.i., Brno
- 700 1_
- $a Pavlík, Ivo, $d 1961- $7 xx0037127 $u Výzkumný ústav veterinárního lékařství v.v.i., Brno
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 68, č. 2 (2013), s. 41-42 $w MED00011119
- 856 41
- $u https://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2015/09/vyziva-2-2013.pdf $y plný text volně přístupný
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 3 $z 0
- 990 __
- $a 20130812171252 $b ABA008
- 991 __
- $a 20130930101233 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 990446 $s 825021
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2013 $b 68 $c 2 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119 $d 41-42
- LZP __
- $c NLK104 $d 20130920 $a NLK 2013-44/dk