Detail
Article
Online article
FT
Medvik - BMC
  • Something wrong with this record ?

Složení mastných kyselin tuku ve výrobcích používaných jako pomazánka

Jana Dostálová, Marek Doležal, Diomid Revenco, Jiří Brát

. 2014 ; 69 (1) : 19-20.

Language Czech Country Czech Republic

Digital library NLK
Source

E-resources Online
Bibliography, etc.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc14055986
003      
CZ-PrNML
005      
20140602121816.0
007      
ta
008      
140414s2014 xr f 000 0cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Dostálová, Jana, $7 _AN057828 $u Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha
245    10
$a Složení mastných kyselin tuku ve výrobcích používaných jako pomazánka / $c Jana Dostálová, Marek Doležal, Diomid Revenco, Jiří Brát
504    __
$a Literatura
650    _2
$a tuky $x klasifikace $7 D005223
650    12
$a mastné kyseliny $x analýza $x škodlivé účinky $7 D005227
650    _2
$a nutriční hodnota $7 D009753
650    _2
$a analýza potravin $7 D005504
650    _2
$a nenasycené mastné kyseliny $7 D005231
650    _2
$a lidé $7 D006801
700    1_
$a Doležal, Marek $7 xx0075511 $u Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha
700    1_
$a Revenco, Diomid $u Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha
700    1_
$a Brát, Jiří, $d 1958- $7 uzp2006321110 $u Vím, co jím o.p.s. Praha
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 69, č. 1 (2014), s. 19-20 $w MED00011119
856    41
$u https://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2016/07/Vyziva1_2014.pdf $y plný text volně přístupný
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 4 $z 0
990    __
$a 20140410110713 $b ABA008
991    __
$a 20140602122009 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 1019579 $s 854578
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2014 $b 69 $c 1 $d 19-20 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119
LZP    __
$c NLK104 $d 20140602 $a NLK 2014-06/jj

Find record

Citation metrics

Loading data ...

Archiving options

Loading data ...