• Je něco špatně v tomto záznamu ?

How to develop gluten-free foods for a healthy gut

Federico Morreale, Nicoletta Pellegrini

. 2015 ; 3 (2) : 44-47.

Jazyk angličtina Země Spojené státy americké

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc16017296

Citace poskytuje Crossref.org

Bibliografie atd.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc16017296
003      
CZ-PrNML
005      
20160823181458.0
007      
ta
008      
160617s2015 xxu f 000 0|eng||
009      
AR
024    7_
$a 10.12691/ijcd-3-2-10 $2 doi
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a eng
044    __
$a xxu
100    1_
$a Morreale, Federico $u Department of Food Science, Human Nutrition Unit, University of Parma, Parma, Italy
245    10
$a How to develop gluten-free foods for a healthy gut / $c Federico Morreale, Nicoletta Pellegrini
504    __
$a Literatura
650    12
$a celiakie $x dietoterapie $7 D002446
650    _2
$a bezlepková dieta $7 D055050
650    _2
$a střevní mikroflóra $x imunologie $7 D000069196
650    _2
$a prebiotika $7 D056692
650    _2
$a probiotika $7 D019936
650    _2
$a potravní vláknina $7 D004043
650    _2
$a funkční potraviny $7 D055951
650    _2
$a lidé $7 D006801
700    1_
$a Pellegrini, Nicoletta $u Department of Food Science, Human Nutrition Unit, University of Parma, Parma, Italy
773    0_
$t International journal of celiac disease $x 2334-3427 $g Roč. 3, č. 2 (2015), s. 44-47 $w MED00186448
856    41
$u http://www.sciepub.com/journal/index.aspx?id=ijcd $y domovská stránka časopisu
910    __
$a ABA008 $b B 2748 $c 280 $y 4 $z 0
990    __
$a 20160617084641 $b ABA008
991    __
$a 20160823181745 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 1128236 $s 941779
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2015 $b 3 $c 2 $d 44-47 $i 2334-3427 $m International journal of celiac disease $x MED00186448
LZP    __
$c NLK125 $d 20160823 $a NLK 2016-24/pk

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

    Možnosti archivace