-
Something wrong with this record ?
Raw food versus cooked food aneb syrová versus vařená strava
Daniela Hanušková, Jana Spáčilová, Aneta Pohořalá, Halina Matějková
Výživa a potraviny.
2017 ;
72 (2) :
52-54.
Language Czech Country Czech Republic
Persistent link
https://www.medvik.cz/link/bmc17011773
- MeSH
- Diet adverse effects MeSH
- Risk Assessment MeSH
- Nutrition Assessment MeSH
- Humans MeSH
- Food MeSH
- Raw Foods * adverse effects MeSH
- Check Tag
- Humans MeSH
Bibliography, etc.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc17011773
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20170602154854.0
- 007
- ta
- 008
- 170404s2017 xr a f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Hanušková, Daniela $7 xx0229222 $u Ústav ochrany zdraví, LF MU, Brno
- 245 10
- $a Raw food versus cooked food aneb syrová versus vařená strava / $c Daniela Hanušková, Jana Spáčilová, Aneta Pohořalá, Halina Matějková
- 504 __
- $a Literatura
- 650 12
- $a syrová strava $x škodlivé účinky $7 D066256
- 650 _2
- $a dieta $x škodlivé účinky $7 D004032
- 650 _2
- $a potraviny $7 D005502
- 650 _2
- $a hodnocení stavu výživy $7 D015596
- 650 _2
- $a hodnocení rizik $7 D018570
- 650 _2
- $a lidé $7 D006801
- 700 1_
- $a Spáčilová, Jana $7 xx0141837 $u Ústav ochrany zdraví, LF MU, Brno
- 700 1_
- $a Pohořalá, Aneta $u Ústav ochrany zdraví, LF MU, Brno; Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí, PřF MU Brno $7 xx0225005
- 700 1_
- $a Matějková, Halina $7 _AN091012 $u Ústav ochrany zdraví, LF MU, Brno
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 72, č. 2 (2017), s. 52-54 $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 4 $z 0
- 990 __
- $a 20170404080833 $b ABA008
- 991 __
- $a 20170602155257 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 1197366 $s 972532
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2017 $b 72 $c 2 $d 52-54 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $c NLK188 $d 20170602 $a NLK 2017-12/pk