• Something wrong with this record ?

Raw food versus cooked food aneb syrová versus vařená strava

Daniela Hanušková, Jana Spáčilová, Aneta Pohořalá, Halina Matějková

. 2017 ; 72 (2) : 52-54.

Language Czech Country Czech Republic

Digital library NLK
Source

E-resources Online
Bibliography, etc.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc17011773
003      
CZ-PrNML
005      
20170602154854.0
007      
ta
008      
170404s2017 xr a f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze $b eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Hanušková, Daniela $7 xx0229222 $u Ústav ochrany zdraví, LF MU, Brno
245    10
$a Raw food versus cooked food aneb syrová versus vařená strava / $c Daniela Hanušková, Jana Spáčilová, Aneta Pohořalá, Halina Matějková
504    __
$a Literatura
650    12
$a syrová strava $x škodlivé účinky $7 D066256
650    _2
$a dieta $x škodlivé účinky $7 D004032
650    _2
$a potraviny $7 D005502
650    _2
$a hodnocení stavu výživy $7 D015596
650    _2
$a hodnocení rizik $7 D018570
650    _2
$a lidé $7 D006801
700    1_
$a Spáčilová, Jana $7 xx0141837 $u Ústav ochrany zdraví, LF MU, Brno
700    1_
$a Pohořalá, Aneta $u Ústav ochrany zdraví, LF MU, Brno; Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí, PřF MU Brno $7 xx0225005
700    1_
$a Matějková, Halina $7 _AN091012 $u Ústav ochrany zdraví, LF MU, Brno
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 72, č. 2 (2017), s. 52-54 $w MED00011119
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 4 $z 0
990    __
$a 20170404080833 $b ABA008
991    __
$a 20170602155257 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 1197366 $s 972532
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2017 $b 72 $c 2 $d 52-54 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119
LZP    __
$c NLK188 $d 20170602 $a NLK 2017-12/pk

Find record

Citation metrics

Loading data ...

Archiving options

Loading data ...