-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Využití plynové chromatografie s olfaktometrickým detektorem pro analýzu vonných látek v potravinách
[Use of gas chromatography with olfactometric detector for the analysis of aromatic substances in food]
Iveta Šístková, Martina Málková, Helena Čížková
Bioprospect.
2022 ;
32 (3) :
24-31.
Jazyk čeština Země Česko
Typ dokumentu přehledy
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc23002155
- MeSH
- analýza potravin metody MeSH
- chromatografie plynová * metody MeSH
- čich MeSH
- kvalita jídla MeSH
- lidé MeSH
- odoranty analýza MeSH
- olfaktometrie MeSH
- Check Tag
- lidé MeSH
- Publikační typ
- přehledy MeSH
Use of gas chromatography with olfactometric detector for the analysis of aromatic substances in food
Bibliografie atd.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc23002155
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20230719213603.0
- 007
- ta
- 008
- 230405s2022 xr ad f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Šístková, Iveta $7 xx0223124 $u Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT, Praha
- 245 10
- $a Využití plynové chromatografie s olfaktometrickým detektorem pro analýzu vonných látek v potravinách / $c Iveta Šístková, Martina Málková, Helena Čížková
- 246 31
- $a Use of gas chromatography with olfactometric detector for the analysis of aromatic substances in food
- 504 __
- $a Literatura
- 650 17
- $a chromatografie plynová $x metody $7 D002849 $2 czmesh
- 650 _7
- $a olfaktometrie $7 D064367 $2 czmesh
- 650 _7
- $a analýza potravin $x metody $7 D005504 $2 czmesh
- 650 _7
- $a kvalita jídla $7 D063427 $2 czmesh
- 650 _7
- $a čich $7 D012903 $2 czmesh
- 650 _7
- $a odoranty $x analýza $7 D009812 $2 czmesh
- 650 _7
- $a lidé $7 D006801 $2 czmesh
- 655 _7
- $a přehledy $7 D016454 $2 czmesh
- 700 1_
- $a Málková, Martina $7 _AN116596 $u Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT, Praha
- 700 1_
- $a Čížková, Helena, $d 1973- $7 uzp2010555065 $u Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT, Praha
- 773 0_
- $t Bioprospect $x 1210-1737 $g Roč. 32, č. 3 (2022), s. 24-31 $w MED00011027
- 856 41
- $u http://bts.vscht.cz/sites/default/files/Bioprospect_c3_2022.pdf $y plný text volně přístupný
- 910 __
- $a ABA008 $b B 1892 $c 83 $y 0 $z 0
- 990 __
- $a 20230405150625 $b ABA008
- 991 __
- $a 20230719213558 $b ABA008
- 999 __
- $a kom $b bmc $g 1916365 $s 1188361
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2022 $b 32 $c 3 $d 24-31 $i 1210-1737 $m Bioprospect $x MED00011027
- LZP __
- $c NLK183 $d 20230719 $a NLK 2022-11/kv