• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Péče o čistotu osob a pracovního oděvu v závodních jídelnách

Karel Halačka

Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc53002839

Má-li být strava v závodních kuchyních nezávadná, je třeba přísně dodržovat všechna nutná a potřebná hygienická opatření. Praktické pokyny pro provádění těchto opatření

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc53002839
003      
CZ-PrNML
005      
20111209081203.0
008      
940900s1953 xr u cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Halačka, Karel, $d 1910-2002 $4 aut $7 jk01033192
245    10
$a Péče o čistotu osob a pracovního oděvu v závodních jídelnách / $c Karel Halačka
520    3_
$a Má-li být strava v závodních kuchyních nezávadná, je třeba přísně dodržovat všechna nutná a potřebná hygienická opatření. Praktické pokyny pro provádění těchto opatření
650    _2
$a stravovací služby $7 D005522
650    _2
$a průmysl $7 D007221
650    _2
$a hygiena práce $7 D016272
650    _2
$a odívání $7 D003020
773    0_
$w MED00012681 $t Výž. zásob. prac. $g Roč. 8 (1953), s. 113-114
910    __
$a ABA008 $b B 349
990    __
$a 20050524
991    __
$a 20070418
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 1953 $b Roč. 8 $d s. 113-114 $m Výživa a zásobování pracujících s odbornou přílohou kuchařství a stolničení $x MED00012681

Najít záznam