• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Effect of free fatty acids on the flavour of frying oil

J. Ledahudec Pokorný J.

. 1991 ; Roč. 35 (č. 10) : S. 1071-1075.

Jazyk angličtina Země Německo

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc92007985

Citace poskytuje Crossref.org

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc92007985
003      
CZ-PrNML
005      
20111209161519.0
008      
921200s1991 gw u eng||
009      
AR
024    __
$a 10.1002/food.19910351020 $2 doi
035    __
$a (PubMed)1800909
040    __
$a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a eng
044    __
$a gw
100    1_
$a Ledahudec, J. $4 aut
245    10
$a Effect of free fatty acids on the flavour of frying oil / $c J. Ledahudec Pokorný J.
314    __
$a Institute of Chemical Technology. Department of Food Chemistry and Analysis Prague, CZ
650    _2
$a kyseliny mastné neesterifikované $x farmakologie $7 D005230
650    _2
$a chuť $x účinky záření $7 D013649
650    _2
$a oleje $7 D009821
650    _2
$a vaření $7 D003296
650    _2
$a chléb $7 D001939
650    _2
$a lidé $7 D006801
700    1_
$a Pokorný, Jan, $d 1928-2011 $7 jk01100050
773    0_
$w MED00003447 $t Nahrung $g Roč. 35, č. 10 (1991), S. 1071-1075 $x 0027-769X
910    __
$a ABA008 $b x
990    __
$a 20060428
991    __
$a 20080103
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 1991 $b Roč. 35 $c č. 10 $d S. 1071-1075 $i 0027-769X $m Nahrung $x MED00003447

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...