Decomposition of vanillin by soil microorganisms
Jazyk angličtina Země Spojené státy americké Médium print
Typ dokumentu časopisecké články
PubMed
4925900
DOI
10.1007/bf02887334
Knihovny.cz E-zdroje
- MeSH
- Alcaligenes izolace a purifikace MeSH
- Bacteria izolace a purifikace metabolismus MeSH
- bakteriologické techniky MeSH
- benzoáty biosyntéza MeSH
- chuťové esence metabolismus MeSH
- fluorescence MeSH
- koncentrace vodíkových iontů MeSH
- kultivační média MeSH
- manometrie MeSH
- oxidace-redukce MeSH
- papírová chromatografie MeSH
- Pseudomonas izolace a purifikace metabolismus MeSH
- půdní mikrobiologie * MeSH
- rozpouštědla MeSH
- spektrální analýza MeSH
- spotřeba kyslíku MeSH
- ultrafialové záření MeSH
- Publikační typ
- časopisecké články MeSH
- Názvy látek
- benzoáty MeSH
- chuťové esence MeSH
- kultivační média MeSH
- rozpouštědla MeSH
Zobrazit více v PubMed
J Bacteriol. 1947 Sep;54(3):339-48 PubMed
J Gen Microbiol. 1962 Jan;27:21-34 PubMed
J Gen Microbiol. 1955 Feb;12(1):37-46 PubMed
J Gen Microbiol. 1961 Sep;26:155-65 PubMed
J Bacteriol. 1959 Oct;78:469-76 PubMed
Adv Appl Microbiol. 1961;3:193-221 PubMed
J Gen Microbiol. 1961 Sep;26:149-54 PubMed
J Gen Microbiol. 1964 Aug;36:185-201 PubMed
Acta Microbiol Pol. 1966;15(1):17-22 PubMed
Biochem J. 1968 Aug;108(5):797-828 PubMed
Biochem J. 1967 Mar;102(3):826-41 PubMed
Nature. 1963 Aug 17;199:696-7 PubMed
Microbial decomposition of coumarin in soil
Sensitivity of Rhizobia to vanillin
Effect of glucose on decomposition of vanillin by soil microorganisms