Occurrence of Foodborne Agents at Food Service Facilities in the Czech Republic

. 2019 Jul ; 82 (7) : 1096-1103.

Jazyk angličtina Země Spojené státy americké Médium print

Typ dokumentu časopisecké články

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/pmid31199692
Odkazy

PubMed 31199692
DOI 10.4315/0362-028x.jfp-18-338
PII: S0362-028X(22)09841-6
Knihovny.cz E-zdroje

Contamination of food service facilities in the Czech Republic by foodborne agents was determined. Bacillus cereus, Staphylococcus aureus, and Escherichia coli were detected in almost 50% of samples. The occurrence of B. cereus, S. aureus, and E. coli depended on the season of the year. Regular monitoring of food service facilities for agents of foodborne disease is necessary.

Citace poskytuje Crossref.org

Najít záznam

Citační ukazatele

Pouze přihlášení uživatelé

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...