ghí [Ghee]
- Termíny
-
přečištěné máslo
přepuštěné máslo
-
Anhydrous Butterfat
Butter Oil
Clarified Butter
Vyčištěná část mléka, smetany nebo másla získaná odstraněním netukových složek.
The clarified portion of milk, cream, or butter obtained by the removal of the nonfat constituents. (from Dictionary of Food Ingredients, 4th ed., 2001)
- DUI
- D000067048 MeSH Prohlížeč
- CUI
- M0006336
- Předchozí užití
- Dietary Fats (1969-2015)
- Historická pozn.
- 2016; use DIETARY FATS 1982-2015
- Veřejná pozn.
- 2016; see DIETARY FATS 1982-2015
Povolená podhesla
- AN
- analýza 0
- HI
- dějiny 0
- EC
- ekonomika 0
- CL
- klasifikace 0
- MI
- mikrobiologie 0
- ST
- normy 0
- PO
- otrava 0
- PS
- parazitologie 0
- AE
- škodlivé účinky 0
- SN
- statistika a číselné údaje 0
- TO
- toxicita 0
- RE
- účinky záření 0
- VI
- virologie 0
- SD
- zásobování a distribuce 0