Latilactobacillus sakei [Latilactobacillus sakei]
- Termíny
-
Lactobacillus bavaricus
Lactobacillus sakei
-
Lactobacillus bavaricus
Lactobacillus sakei
Druh bakterie rodu Lactobacillus, která se vyskytuje ve fermentovaném mase a rybách. Tvoří bakteriocin Sakacin P a používá se pro konzervaci potravin a jako probiotikum.
A species of Lactobacillus that occurs in fermented meat and fish. It produces the BACTERIOCIN Sakacin P and is used for FOOD PRESERVATION and as a PROBIOTIC.
- DUI
- D000070256 MeSH Prohlížeč
- CUI
- M000609732
- Předchozí užití
- Lactobacillus (1994-2016)
- Historická pozn.
- 2023(2017)
- Veřejná pozn.
- 2023; see LACTOBACILLUS SAKEI 2017-2022
Povolená podhesla
- CH
- chemie 0
- CY
- cytologie 0
- EN
- enzymologie 0
- PH
- fyziologie 0
- GE
- genetika 0
- IM
- imunologie 0
- IP
- izolace a purifikace 0
- CL
- klasifikace 0
- ME
- metabolismus 0
- PY
- patogenita 0
- GD
- růst a vývoj 0
- DE
- účinky léků 0
- RE
- účinky záření 0
- UL
- ultrastruktura 0
- VI
- virologie 0