Lactococcus lactis [Lactococcus lactis]
- Termíny
-
Lactococcus lactis subsp. lactis
Streptococcus lactis
-
Lactococcus lactis subsp. lactis
Streptococcus lactis
Nepatogenní druh bakterie rodu Lactococcus, který se vyskytuje v mléčných výrobcích a způsobuje kysnutí mléka. Produkuje kyselinu mléčnou.
A non-pathogenic species of LACTOCOCCUS found in DAIRY PRODUCTS and responsible for the souring of MILK and the production of LACTIC ACID.
- DUI
- D013294 MeSH Prohlížeč
- CUI
- M0020572
- Předchozí užití
- Streptococcus (1966-1971)
- Historická pozn.
- 92(72); was STREPTOCOCCUS LACTIS 1972-91 (Prov 1972-73)
- Online pozn.
- use LACTOCOCCUS LACTIS to search STREPTOCOCCUS LACTIS 1972-91 (as Prov 1972-73)
- Veřejná pozn.
- 92; was STREPTOCOCCUS LACTIS 1974-91
Povolená podhesla
- CH
- chemie 2
- CY
- cytologie 0
- EN
- enzymologie 2
- PH
- fyziologie 1
- GE
- genetika 9
- IM
- imunologie 0
- IP
- izolace a purifikace 1
- CL
- klasifikace 2
- ME
- metabolismus 12
- PY
- patogenita 0
- GD
- růst a vývoj 2
- DE
- účinky léků 1
- RE
- účinky záření 0
- UL
- ultrastruktura 0
- VI
- virologie 0