Lactococcus lactis [Lactococcus lactis]
- Termíny
 - 
            
Lactococcus lactis subsp. lactis
Streptococcus lactis 
- 
            
Lactococcus lactis subsp. lactis
Streptococcus lactis 
Nepatogenní druh bakterie rodu Lactococcus, který se vyskytuje v mléčných výrobcích a způsobuje kysnutí mléka. Produkuje kyselinu mléčnou.
A non-pathogenic species of LACTOCOCCUS found in DAIRY PRODUCTS and responsible for the souring of MILK and the production of LACTIC ACID.
- DUI
 - D013294 MeSH Prohlížeč
 - CUI
 - M0020572
 - Předchozí užití
 - Streptococcus (1966-1971)
 - Historická pozn.
 - 92(72); was STREPTOCOCCUS LACTIS 1972-91 (Prov 1972-73)
 - Online pozn.
 - use LACTOCOCCUS LACTIS to search STREPTOCOCCUS LACTIS 1972-91 (as Prov 1972-73)
 - Veřejná pozn.
 - 92; was STREPTOCOCCUS LACTIS 1974-91
 
Povolená podhesla
- CH
 - chemie 2
 - CY
 - cytologie
 - EN
 - enzymologie 2
 - PH
 - fyziologie 1
 - GE
 - genetika 9
 - IM
 - imunologie
 - IP
 - izolace a purifikace 1
 - CL
 - klasifikace 2
 - ME
 - metabolismus 12
 - PY
 - patogenita
 - GD
 - růst a vývoj 2
 - DE
 - účinky léků 1
 - RE
 - účinky záření
 - UL
 - ultrastruktura
 - VI
 - virologie