-
Something wrong with this record ?
Evaluation of certain food additives : seventy-first meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- Published
- Geneva : World Health Organization, 2010
- Series
- WHO technical report series, ISSN 0512-3054 956
- Pagination
- viii, 80 s. : tab. ; 24 cm
Language English Country Switzerland
Knihovny.cz ISBN
978-92-4-120956-4
domovská stránka časopisu - plný text volně přístupný
- MeSH
- Flavoring Agents toxicity MeSH
- Risk Assessment MeSH
- Food Contamination MeSH
- Food Inspection MeSH
- Food Additives adverse effects MeSH
- Conspectus
- Potravinářský průmysl
- NML Fields
- zemědělství a potravinářství
- NML Publication type
- publikace WHO
Safety evaluation of certain food additives : seventy-first meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Obsahuje bibliografické odkazy
| Owner | Details | Services | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| NLK | NLK Shelf no. K 61857/956 [1] | ||||||
Loading data ...
|
|||||||
| NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Shelf no. W 855/956 [1] | ||||||
Loading data ...
|
|||||||
- 000
- 00000nam 2200000 a 4500
- 001
- MED00174041
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20141219172727.0
- 008
- 110701s2010 sz e u engu|
- 009
- BK
- 020 __
- $a 978-92-4-120956-4 $q (brož.)
- 040 __
- $a ABE015 $b cze $d ABA008 $e AACR2
- 041 0_
- $a eng
- 044 __
- $a sz $c CH
- 072 _7
- $x Potravinářský průmysl $a 664 $2 Konspekt $7 sk136412
- 080 __
- $a 612.39 $2 h
- 080 __
- $a 613.2 $2 h
- 110 2_
- $a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. $b Meeting. $n (71. : $d 2009 : $c Ženeva, Švýcarsko) $7 uzp2009504258
- 245 10
- $a Evaluation of certain food additives : $b seventy-first meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- 246 13
- $a Safety evaluation of certain food additives : $b seventy-first meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- 260 __
- $a Geneva : $b World Health Organization, $c 2010
- 300 __
- $a viii, 80 s. : $b tab. ; $c 24 cm
- 490 1_
- $a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 956
- 504 __
- $a Obsahuje bibliografické odkazy
- 650 07
- $a potravinářské přísady $x škodlivé účinky $2 czmesh $7 D005503
- 650 07
- $a kontaminace potravin $2 czmesh $7 D005506
- 650 07
- $a chuťové esence $x toxicita $2 czmesh $7 D005421
- 650 07
- $a hodnocení rizik $2 czmesh $7 D018570
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
- 650 07
- $a kontrola potravin $2 czmesh $7 D005513
- 655 _4
- $a publikace WHO $7 nlk20040156070
- 830 _0
- $a WHO technical report series
- 856 4_
- $u http://whqlibdoc.who.int/trs/WHO_TRS_956_eng.pdf $y domovská stránka časopisu - plný text volně přístupný
- 910 __
- $a ABA008 $b K 61857/956 $y 7
- 910 __
- $a ABE015 $b W 855/956 $y 1
- 990 __
- $a 20110324091006 $b ABE015
- 991 __
- $a 20110726155930 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 833374 $s 178068
- BAS __
- $a 01 $a 11 $a 30 $a 49
- BAS __
- $a 11 $a 30 $a 49
- LZP __
- $b 79/30.5.2011