• Something wrong with this record ?

Evaluation of certain food additives : seventy-first meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

Published
Geneva : World Health Organization, 2010
Series
WHO technical report series, ISSN 0512-3054 956
Pagination
viii, 80 s. : tab. ; 24 cm

Language English Country Switzerland

Safety evaluation of certain food additives : seventy-first meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

Bibliography, etc.

Obsahuje bibliografické odkazy

Owner Details Services
NLK NLK Shelf no. K 61857/956 [1]
Volume Location Shelf no. Status Order
Loading data ...
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Shelf no. W 855/956 [1]
Volume Location Shelf no. Status Order
Loading data ...
000      
00000nam 2200000 a 4500
001      
MED00174041
003      
CZ-PrNML
005      
20141219172727.0
008      
110701s2010 sz e u engu|
009      
BK
020    __
$a 978-92-4-120956-4 $q (brož.)
040    __
$a ABE015 $b cze $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a eng
044    __
$a sz $c CH
072    _7
$x Potravinářský průmysl $a 664 $2 Konspekt $7 sk136412
080    __
$a 612.39 $2 h
080    __
$a 613.2 $2 h
110    2_
$a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. $b Meeting. $n (71. : $d 2009 : $c Ženeva, Švýcarsko) $7 uzp2009504258
245    10
$a Evaluation of certain food additives : $b seventy-first meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
246    13
$a Safety evaluation of certain food additives : $b seventy-first meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
260    __
$a Geneva : $b World Health Organization, $c 2010
300    __
$a viii, 80 s. : $b tab. ; $c 24 cm
490    1_
$a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 956
504    __
$a Obsahuje bibliografické odkazy
650    07
$a potravinářské přísady $x škodlivé účinky $2 czmesh $7 D005503
650    07
$a kontaminace potravin $2 czmesh $7 D005506
650    07
$a chuťové esence $x toxicita $2 czmesh $7 D005421
650    07
$a hodnocení rizik $2 czmesh $7 D018570
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
650    07
$a kontrola potravin $2 czmesh $7 D005513
655    _4
$a publikace WHO $7 nlk20040156070
830    _0
$a WHO technical report series
856    4_
$u http://whqlibdoc.who.int/trs/WHO_TRS_956_eng.pdf $y domovská stránka časopisu - plný text volně přístupný
910    __
$a ABA008 $b K 61857/956 $y 7
910    __
$a ABE015 $b W 855/956 $y 1
990    __
$a 20110324091006 $b ABE015
991    __
$a 20110726155930 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 833374 $s 178068
BAS    __
$a 01 $a 11 $a 30 $a 49
BAS    __
$a 11 $a 30 $a 49
LZP    __
$b 79/30.5.2011