• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Není éčko jako éčko

Olga Šolcová, Martina Matějková

Publikováno
Praha : Středisko společných činností AV ČR, v.v.i., pro Kancelář Akademie věd ČR, 2017
Vydání
Vydání 1.
Edice
Strategie AV21. Špičkový výzkum ve veřejném zájmu
Stránkování
48 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm

Jazyk čeština Země Česko

Typ dokumentu brožury

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00191497
Odkazy

Knihovny.cz ISBN 978-80-200-2718-4
Knihovny.cz ČNB cnb002893796

Přídatné látky v potravinách. Historie jejich používání až do současnosti. Zdravotní nezávadnost potravin. Informace o jednotlivých skupinách potravinářských aditiv. Podrobný popis sladidel. Seznam povolených éček v ČR.

"Výzkumný program: potraviny pro budoucnost"

Název z obálky

Bibliografie atd.

Obsahuje bibliografické odkazy

Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura DT 11501 [3]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Signatura K 11916 [2]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
000      
00000nam a2200000 i 4500
001      
MED00191497
003      
CZ-PrNML
005      
20170816102608.0
007      
ta
008      
170609s2017 xr od e 000 0|cze||
009      
BK
015    __
$a cnb002893796
020    __
$a 978-80-200-2718-4 $q (brožováno)
040    __
$a BOA001 $b cze $d ABE015 $e rda
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
072    _7
$a 664 $2 Konspekt $9 19 $7 sk136412 $x Potravinářský průmysl
080    __
$a 663/664.022.3 $2 MRF
080    __
$a 664.1 $2 MRF
080    __
$a 614.31:663/664 $2 MRF
080    __
$a (437.3) $2 MRF
080    __
$a (041) $2 MRF
100    1_
$a Šolcová, Olga, $d 1956- $7 utb2012730012 $4 aut
245    10
$a Není éčko jako éčko / $c Olga Šolcová, Martina Matějková
250    __
$a Vydání 1.
264    _1
$a Praha : $b Středisko společných činností AV ČR, v.v.i., pro Kancelář Akademie věd ČR, $c 2017
300    __
$a 48 stran : $b ilustrace (převážně barevné) ; $c 21 cm
336    __
$a text $b txt $2 rdacontent
337    __
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    __
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
490    1_
$a Strategie AV21. Špičkový výzkum ve veřejném zájmu
500    __
$a "Výzkumný program: potraviny pro budoucnost"
500    __
$a Název z obálky
504    __
$a Obsahuje bibliografické odkazy
520    __
$a Přídatné látky v potravinách. Historie jejich používání až do současnosti. Zdravotní nezávadnost potravin. Informace o jednotlivých skupinách potravinářských aditiv. Podrobný popis sladidel. Seznam povolených éček v ČR.
650    07
$a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
650    07
$a skladování potravin $7 D061353 $2 czmesh
650    07
$a konzervace potravin $7 D005519 $2 czmesh
650    07
$a potravinářské konzervační látky $x klasifikace $7 D005520 $2 czmesh
650    07
$a potravní doplňky $7 D019587 $2 czmesh
650    07
$a strava, jídlo, výživa $7 D000066888 $2 czmesh
655    _4
$a brožury $7 nlk-pt17
700    1_
$a Matějková, Martina $7 mzk2017950139 $4 aut
710    2_
$a Akademie věd České republiky. $b Kancelář $7 ko2005281665 $4 pbl
830    _0
$a Strategie AV21. $p Špičkový výzkum ve veřejném zájmu
910    __
$a ABA008 $b DT 11501 $y 6
910    __
$a ABE015 $b K 11916 $y 1
990    __
$a 20170426153604 $b ABA008
991    __
$a 20170816103138 $b ABE015
999    __
$a ok $b medvik21 $g 1202196 $s 205536
BAS    __
$a 30
BAS    __
$a 30
LZP    __
$b 93/20.4.2017
LZP    __
$b 2017/44/13.6.2017