-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Není éčko jako éčko
Olga Šolcová, Martina Matějková
- Publikováno
- Praha : Středisko společných činností AV ČR, v.v.i., pro Kancelář Akademie věd ČR, 2017
- Vydání
- Vydání 1.
- Edice
- Strategie AV21. Špičkový výzkum ve veřejném zájmu
- Stránkování
- 48 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
Jazyk čeština Země Česko
Typ dokumentu brožury
Knihovny.cz ISBN
978-80-200-2718-4
Knihovny.cz ČNB
cnb002893796
- MeSH
- konzervace potravin MeSH
- potravinářské konzervační látky klasifikace MeSH
- potravní doplňky MeSH
- skladování potravin MeSH
- strava, jídlo, výživa MeSH
- Konspekt
- Potravinářský průmysl
- NLK Obory
- zemědělství a potravinářství
- NLK Publikační typ
- brožury
Přídatné látky v potravinách. Historie jejich používání až do současnosti. Zdravotní nezávadnost potravin. Informace o jednotlivých skupinách potravinářských aditiv. Podrobný popis sladidel. Seznam povolených éček v ČR.
"Výzkumný program: potraviny pro budoucnost"
Název z obálky
Bibliografie atd.Obsahuje bibliografické odkazy
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Signatura DT 11501 [3] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
|||||||
NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Signatura K 11916 [2] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
- 000
- 00000nam a2200000 i 4500
- 001
- MED00191497
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20170816102608.0
- 007
- ta
- 008
- 170609s2017 xr od e 000 0|cze||
- 009
- BK
- 015 __
- $a cnb002893796
- 020 __
- $a 978-80-200-2718-4 $q (brožováno)
- 040 __
- $a BOA001 $b cze $d ABE015 $e rda
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 072 _7
- $a 664 $2 Konspekt $9 19 $7 sk136412 $x Potravinářský průmysl
- 080 __
- $a 663/664.022.3 $2 MRF
- 080 __
- $a 664.1 $2 MRF
- 080 __
- $a 614.31:663/664 $2 MRF
- 080 __
- $a (437.3) $2 MRF
- 080 __
- $a (041) $2 MRF
- 100 1_
- $a Šolcová, Olga, $d 1956- $7 utb2012730012 $4 aut
- 245 10
- $a Není éčko jako éčko / $c Olga Šolcová, Martina Matějková
- 250 __
- $a Vydání 1.
- 264 _1
- $a Praha : $b Středisko společných činností AV ČR, v.v.i., pro Kancelář Akademie věd ČR, $c 2017
- 300 __
- $a 48 stran : $b ilustrace (převážně barevné) ; $c 21 cm
- 336 __
- $a text $b txt $2 rdacontent
- 337 __
- $a bez média $b n $2 rdamedia
- 338 __
- $a svazek $b nc $2 rdacarrier
- 490 1_
- $a Strategie AV21. Špičkový výzkum ve veřejném zájmu
- 500 __
- $a "Výzkumný program: potraviny pro budoucnost"
- 500 __
- $a Název z obálky
- 504 __
- $a Obsahuje bibliografické odkazy
- 520 __
- $a Přídatné látky v potravinách. Historie jejich používání až do současnosti. Zdravotní nezávadnost potravin. Informace o jednotlivých skupinách potravinářských aditiv. Podrobný popis sladidel. Seznam povolených éček v ČR.
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
- 650 07
- $a skladování potravin $7 D061353 $2 czmesh
- 650 07
- $a konzervace potravin $7 D005519 $2 czmesh
- 650 07
- $a potravinářské konzervační látky $x klasifikace $7 D005520 $2 czmesh
- 650 07
- $a potravní doplňky $7 D019587 $2 czmesh
- 650 07
- $a strava, jídlo, výživa $7 D000066888 $2 czmesh
- 655 _4
- $a brožury $7 nlk-pt17
- 700 1_
- $a Matějková, Martina $7 mzk2017950139 $4 aut
- 710 2_
- $a Akademie věd České republiky. $b Kancelář $7 ko2005281665 $4 pbl
- 830 _0
- $a Strategie AV21. $p Špičkový výzkum ve veřejném zájmu
- 910 __
- $a ABA008 $b DT 11501 $y 6
- 910 __
- $a ABE015 $b K 11916 $y 1
- 990 __
- $a 20170426153604 $b ABA008
- 991 __
- $a 20170816103138 $b ABE015
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 1202196 $s 205536
- BAS __
- $a 30
- BAS __
- $a 30
- LZP __
- $b 93/20.4.2017
- LZP __
- $b 2017/44/13.6.2017