-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Evaluation of certain food additives : eighty-fourth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- Publikováno
-
Geneva : World Health Organization, [2017]
©2017
- Edice
- WHO technical report series, ISSN 0512-3054 1007
- Stránkování
- ix, 92 stran : tabulky ; 24 cm
Jazyk angličtina Země Švýcarsko
Typ dokumentu publikace WHO
Knihovny.cz ISBN
978-92-4-121016-4
plný text volně přístupný
- MeSH
- chuťové esence toxicita MeSH
- hodnocení rizik MeSH
- kontaminace potravin MeSH
- kontrola potravin MeSH
- potravinářské přísady škodlivé účinky MeSH
- Konspekt
- Potravinářský průmysl
- NLK Obory
- zemědělství a potravinářství
- NLK Publikační typ
- publikace WHO
Obsahuje bibliografické odkazy
Další formy dílaDostupný též online
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Signatura K 61857/1007 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
|||||||
NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/1007 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
- 000
- 00000nam a2200000 i 4500
- 001
- MED00194713
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20180425095231.0
- 007
- ta
- 008
- 180418s2017 sz e 000 0|eng||
- 009
- BK
- 020 __
- $a 978-92-4-121016-4 $q (brožováno)
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $d ABE015 $e rda
- 041 0_
- $a eng
- 044 __
- $a sz
- 072 _7
- $a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19 $7 sk136412
- 245 00
- $a Evaluation of certain food additives : $b eighty-fourth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- 264 _1
- $a Geneva : $b World Health Organization, $c [2017]
- 264 _4
- $c ©2017
- 300 __
- $a ix, 92 stran : $b tabulky ; $c 24 cm
- 336 __
- $a text $b txt $2 rdacontent
- 337 __
- $a bez média $b n $2 rdamedia
- 338 __
- $a svazek $b nc $2 rdacarrier
- 490 1_
- $a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 1007
- 504 __
- $a Obsahuje bibliografické odkazy
- 530 __
- $a Dostupný též online
- 650 07
- $a chuťové esence $x toxicita $7 D005421 $2 czmesh
- 650 07
- $a kontaminace potravin $7 D005506 $2 czmesh
- 650 07
- $a kontrola potravin $7 D005513 $2 czmesh
- 650 07
- $a potravinářské přísady $x škodlivé účinky $7 D005503 $2 czmesh
- 650 07
- $a hodnocení rizik $7 D018570 $2 czmesh
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
- 655 _4
- $a publikace WHO $7 nlk20040156070
- 710 2_
- $a Organizace OSN pro výživu a zemědělství $7 kn20010710021
- 710 2_
- $a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
- 830 _0
- $a WHO technical report series
- 856 41
- $u http://www.who.int/foodsafety/publications/chem/TRS-1007/en/ $y plný text volně přístupný
- 910 __
- $a ABA008 $b K 61857/1007 $y 6
- 910 __
- $a ABE015 $b W 855/1007 $y 1
- 990 __
- $a 20180321130223 $b ABA008
- 991 __
- $a 20180425095340 $b ABE015
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 1284087 $s 208875
- BAS __
- $a 30 $a 49
- BAS __
- $a 30 $a 49
- LZP __
- $b 65/21.3.2018
- LZP __
- $b 2018/30/10.4.2018