• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Evaluation of certain food additives : eighty-fourth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

Publikováno
Geneva : World Health Organization, [2017]
©2017
Edice
WHO technical report series, ISSN 0512-3054 1007
Stránkování
ix, 92 stran : tabulky ; 24 cm

Jazyk angličtina Země Švýcarsko

Typ dokumentu publikace WHO

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00194713
Bibliografie atd.

Obsahuje bibliografické odkazy

Další formy díla

Dostupný též online

Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura K 61857/1007 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/1007 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
000      
00000nam a2200000 i 4500
001      
MED00194713
003      
CZ-PrNML
005      
20180425095231.0
007      
ta
008      
180418s2017 sz e 000 0|eng||
009      
BK
020    __
$a 978-92-4-121016-4 $q (brožováno)
040    __
$a ABA008 $b cze $d ABE015 $e rda
041    0_
$a eng
044    __
$a sz
072    _7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19 $7 sk136412
245    00
$a Evaluation of certain food additives : $b eighty-fourth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
264    _1
$a Geneva : $b World Health Organization, $c [2017]
264    _4
$c ©2017
300    __
$a ix, 92 stran : $b tabulky ; $c 24 cm
336    __
$a text $b txt $2 rdacontent
337    __
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    __
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
490    1_
$a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 1007
504    __
$a Obsahuje bibliografické odkazy
530    __
$a Dostupný též online
650    07
$a chuťové esence $x toxicita $7 D005421 $2 czmesh
650    07
$a kontaminace potravin $7 D005506 $2 czmesh
650    07
$a kontrola potravin $7 D005513 $2 czmesh
650    07
$a potravinářské přísady $x škodlivé účinky $7 D005503 $2 czmesh
650    07
$a hodnocení rizik $7 D018570 $2 czmesh
650    07
$a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
655    _4
$a publikace WHO $7 nlk20040156070
710    2_
$a Organizace OSN pro výživu a zemědělství $7 kn20010710021
710    2_
$a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
830    _0
$a WHO technical report series
856    41
$u http://www.who.int/foodsafety/publications/chem/TRS-1007/en/ $y plný text volně přístupný
910    __
$a ABA008 $b K 61857/1007 $y 6
910    __
$a ABE015 $b W 855/1007 $y 1
990    __
$a 20180321130223 $b ABA008
991    __
$a 20180425095340 $b ABE015
999    __
$a ok $b medvik21 $g 1284087 $s 208875
BAS    __
$a 30 $a 49
BAS    __
$a 30 $a 49
LZP    __
$b 65/21.3.2018
LZP    __
$b 2018/30/10.4.2018