-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Mikrobiologická rizika minimálně opracovaného ovoce a zeleniny. 1. část, Rizika alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny
[Microbiological risks of minimally processed fruits and vegetables. Risks of foodborne diseases associated with consumption of fruits and vegetables]
Hana Vojkovská, Alena Lorencová, Ivo Pavlík
Jazyk čeština Země Česko
Typ dokumentu práce podpořená grantem
- MeSH
- kontaminace potravin * prevence a kontrola statistika a číselné údaje MeSH
- lidé MeSH
- nemoci přenášené potravou epidemiologie mikrobiologie prevence a kontrola MeSH
- obaly potravin * metody MeSH
- průmyslově zpracované potraviny mikrobiologie normy zásobování a distribuce MeSH
- skladování potravin metody MeSH
- Check Tag
- lidé MeSH
- Publikační typ
- práce podpořená grantem MeSH
Microbiological risks of minimally processed fruits and vegetables. Risks of foodborne diseases associated with consumption of fruits and vegetables
Rizika alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny
Risks of foodborne diseases associated with consumption of fruits and vegetables
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc13019496
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20130617161144.0
- 007
- ta
- 008
- 130523s2013 xr ad f 000 0cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Vojkovská, Hana. $7 _AN073092 $u Výzkumný ústav veterinárního lékařství v. v. i., Brno
- 245 10
- $a Mikrobiologická rizika minimálně opracovaného ovoce a zeleniny. $n 1. část, $p Rizika alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny / $c Hana Vojkovská, Alena Lorencová, Ivo Pavlík
- 246 31
- $a Microbiological risks of minimally processed fruits and vegetables. $h Part 1., $p Risks of foodborne diseases associated with consumption of fruits and vegetables
- 246 30
- $a Rizika alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny
- 246 30
- $a Risks of foodborne diseases associated with consumption of fruits and vegetables
- 504 __
- $a Literatura
- 650 12
- $a kontaminace potravin $x prevence a kontrola $x statistika a číselné údaje $7 D005506
- 650 12
- $a obaly potravin $x metody $7 D018857
- 650 _2
- $a skladování potravin $x metody $7 D061353
- 650 22
- $a průmyslově zpracované potraviny $x mikrobiologie $x normy $x zásobování a distribuce $7 D057140
- 650 _2
- $a nemoci přenášené potravou $x epidemiologie $x mikrobiologie $x prevence a kontrola $7 D005517
- 650 _2
- $a lidé $7 D006801
- 655 _2
- $a práce podpořená grantem $7 D013485
- 700 1_
- $a Lorencová, Alena. $7 _AN073093 $u Výzkumný ústav veterinárního lékařství v. v. i., Brno
- 700 1_
- $a Pavlík, Ivo, $d 1961- $7 xx0037127 $u Výzkumný ústav veterinárního lékařství v. v. i., Brno
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 68, č. 1 (2013), s. 9-11 $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 3 $z 0
- 990 __
- $a 20130522105511 $b ABA008
- 991 __
- $a 20130617161529 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 982867 $s 817838
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2013 $b 68 $c 1 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119 $d 9-11
- LZP __
- $c NLK125 $d 20130617 $a NLK 2013-24/ip