• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Mikrobiologická rizika minimálně opracovaného ovoce a zeleniny. 1. část, Rizika alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny
[Microbiological risks of minimally processed fruits and vegetables. Risks of foodborne diseases associated with consumption of fruits and vegetables]

Hana Vojkovská, Alena Lorencová, Ivo Pavlík

. 2013 ; 68 (1) : 9-11.

Jazyk čeština Země Česko

Typ dokumentu práce podpořená grantem

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc13019496

Digitální knihovna NLK
Zdroj

E-zdroje Online

Microbiological risks of minimally processed fruits and vegetables. Risks of foodborne diseases associated with consumption of fruits and vegetables

Rizika alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny

Risks of foodborne diseases associated with consumption of fruits and vegetables

Bibliografie atd.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc13019496
003      
CZ-PrNML
005      
20130617161144.0
007      
ta
008      
130523s2013 xr ad f 000 0cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze $b eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Vojkovská, Hana. $7 _AN073092 $u Výzkumný ústav veterinárního lékařství v. v. i., Brno
245    10
$a Mikrobiologická rizika minimálně opracovaného ovoce a zeleniny. $n 1. část, $p Rizika alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny / $c Hana Vojkovská, Alena Lorencová, Ivo Pavlík
246    31
$a Microbiological risks of minimally processed fruits and vegetables. $h Part 1., $p Risks of foodborne diseases associated with consumption of fruits and vegetables
246    30
$a Rizika alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny
246    30
$a Risks of foodborne diseases associated with consumption of fruits and vegetables
504    __
$a Literatura
650    12
$a kontaminace potravin $x prevence a kontrola $x statistika a číselné údaje $7 D005506
650    12
$a obaly potravin $x metody $7 D018857
650    _2
$a skladování potravin $x metody $7 D061353
650    22
$a průmyslově zpracované potraviny $x mikrobiologie $x normy $x zásobování a distribuce $7 D057140
650    _2
$a nemoci přenášené potravou $x epidemiologie $x mikrobiologie $x prevence a kontrola $7 D005517
650    _2
$a lidé $7 D006801
655    _2
$a práce podpořená grantem $7 D013485
700    1_
$a Lorencová, Alena. $7 _AN073093 $u Výzkumný ústav veterinárního lékařství v. v. i., Brno
700    1_
$a Pavlík, Ivo, $d 1961- $7 xx0037127 $u Výzkumný ústav veterinárního lékařství v. v. i., Brno
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 68, č. 1 (2013), s. 9-11 $w MED00011119
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 3 $z 0
990    __
$a 20130522105511 $b ABA008
991    __
$a 20130617161529 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 982867 $s 817838
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2013 $b 68 $c 1 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119 $d 9-11
LZP    __
$c NLK125 $d 20130617 $a NLK 2013-24/ip

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...