Ethanol-induced death and lipid composition of Saccharomyces cerevisiae: a comparative study of the role of sterols

. 1992 ; 37 (4) : 286-8.

Jazyk angličtina Země Spojené státy americké Médium print

Typ dokumentu srovnávací studie, časopisecké články

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/pmid01452099

Ethanol tolerance of four Saccharomyces cerevisiae strains characterized by different amounts of delta 5,7-sterols was tested. The individual tolerances did not correlate with the strains sterol levels. The highly and medium-accumulating strains exhibited the highest and lowest ethanol tolerances, respectively.

Zobrazit více v PubMed

Appl Environ Microbiol. 1990 Sep;56(9):2853-7 PubMed

Crit Rev Microbiol. 1986;13(3):219-80 PubMed

Folia Microbiol (Praha). 1988;33(6):447-52 PubMed

Proc Natl Acad Sci U S A. 1983 Feb;80(3):712-5 PubMed

Appl Microbiol. 1954 Nov;2(6):371-9 PubMed

Biochem Cell Biol. 1990 Mar;68(3):661-8 PubMed

Methods Enzymol. 1985;111:37-51 PubMed

Folia Microbiol (Praha). 1992;37(1):43-6 PubMed

Nejnovějších 20 citací...

Zobrazit více v
Medvik | PubMed

Influence of ethanol on the lipid content and fatty acid composition of Saccharomyces cerevisiae

. 1995 ; 40 (5) : 508-10.

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...