Effect of incubation temperature on acid production and proteolytic activity in milk by selected lactobacilli mutants

. 1980 ; 25 (6) : 496-7.

Jazyk angličtina Země Spojené státy americké Médium print

Typ dokumentu srovnávací studie, časopisecké články

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/pmid06893700

Lactobacillus bulgaricus 59 and L. casei RTS and their respective nitrosoguanidine-induced mutants were estimated for titratable and volatile acidities, production of biacetyl and acetoin and for proteolytic activity. Both the mutants showed a marked increase in proteolytic activity as compared to the parents.

Zobrazit více v PubMed

Folia Microbiol (Praha). 1978;23(1):82-3 PubMed

Acta Microbiol Pol B. 1974;6(1):15-20 PubMed

J Dairy Sci. 1971 Mar;54(3):331-4 PubMed

J Dairy Sci. 1970 Feb;53(2):121-5 PubMed

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...