Changes in the rate of fermentation of maltose during propagation of industrial baker's yeast

. 1963 Mar ; 8 () : 93-101.

Jazyk angličtina Země Spojené státy americké Médium print

Typ dokumentu časopisecké články

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/pmid13967595

Zobrazit více v PubMed

Biochim Biophys Acta. 1956 Jun;20(3):538-42 PubMed

J Bacteriol. 1954 Sep;68(3):265-73 PubMed

Nature. 1956 Dec 29;178(4548):1471-2 PubMed

Biochim Biophys Acta. 1959 Jan;31(1):115-24 PubMed

J Bacteriol. 1957 Feb;73(2):186-98 PubMed

Arch Biochem Biophys. 1957 Jun;68(2):425-31 PubMed

Biochem J. 1951 Jun;49(1):62-7 PubMed

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...