Biotechnological preparation of the elaiophylin
Jazyk angličtina Země Spojené státy americké Médium print
Typ dokumentu hodnotící studie, časopisecké články
PubMed
15881411
DOI
10.1007/bf02931557
Knihovny.cz E-zdroje
- MeSH
- biotechnologie metody MeSH
- dextriny metabolismus MeSH
- kukuřice setá chemie MeSH
- kultivační média MeSH
- makrolidy metabolismus MeSH
- škrob metabolismus MeSH
- spory bakteriální fyziologie MeSH
- Streptomyces růst a vývoj metabolismus fyziologie MeSH
- Publikační typ
- časopisecké články MeSH
- hodnotící studie MeSH
- Názvy látek
- dextriny MeSH
- elaiophylin MeSH Prohlížeč
- kultivační média MeSH
- makrolidy MeSH
- škrob MeSH
Sporulation conditions (sporulation period and the sporulation broth) of the elaiophylin producer Streptomyces melanosporofaciens were optimized. The best culture sporulation was on agar broths with dextrin or hydrolyzed corn starch as carbon sources.
Zobrazit více v PubMed
Chem Pharm Bull (Tokyo). 1967 Nov;15(11):1651-6 PubMed
J Antibiot (Tokyo). 2000 Feb;53(2):158-62 PubMed
J Pharm Biomed Anal. 1992 Oct-Dec;10 (10-12):989-94 PubMed
J Antibiot (Tokyo). 1960 Jan;13:46-50 PubMed
J Antibiot (Tokyo). 1981 Sep;34(9):1107-18 PubMed
J Antibiot (Tokyo). 1993 Feb;46(2):350-2 PubMed
Mode of action of microbial bioactive metabolites