Salivary Prostaglandin E2: Role in Tick-Induced Allergy to Red Meat

. 2017 Jul ; 33 (7) : 495-498. [epub] 20170330

Jazyk angličtina Země Anglie, Velká Británie Médium print-electronic

Typ dokumentu časopisecké články, práce podpořená grantem

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/pmid28365087
Odkazy

PubMed 28365087
DOI 10.1016/j.pt.2017.03.004
PII: S1471-4922(17)30069-7
Knihovny.cz E-zdroje

Tick-induced allergy to red meat is associated with anti-α-Gal IgE antibody levels. We propose that tick salivary prostaglandin E2 triggers antibody class switching in mature B cells, increasing the levels of anti-α-Gal IgE antibodies. Immune tolerance to α-Gal in blood type B individuals might reduce the risk to this allergy.

Citace poskytuje Crossref.org

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...