Clostridium tyrobutyricum [Clostridium tyrobutyricum]
Druh grampozitivní bakterie čeledi Clostridiaceae. Je příčinou pozdního duření sýrů díky produkci kyseliny máselné při fermentaci.
A species of gram-positive bacteria in the family Clostridiaceae responsible for spoilage of some CHEESE via FERMENTATION of BUTYRIC ACID.
- DUI
- D048014 MeSH Prohlížeč
- CUI
- M0460432
- Předchozí užití
- Clostridium (1969-2004)
- Historická pozn.
- 2005
- Veřejná pozn.
- 2005
Povolená podhesla
- CH
- chemie
- CY
- cytologie
- EN
- enzymologie
- PH
- fyziologie 1
- GE
- genetika
- IM
- imunologie
- IP
- izolace a purifikace
- CL
- klasifikace
- ME
- metabolismus
- PY
- patogenita
- GD
- růst a vývoj
- DE
- účinky léků
- RE
- účinky záření
- UL
- ultrastruktura
- VI
- virologie