Lactobacillus leichmannii [Lactobacillus leichmannii]
tematický
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/D052199
Definice
Druh gramnegativní bakterie izolované z mléka, sýrů a lisovaných kvasnic.
A species of gram-negative bacteria isolated from MILK, cheese, and compressed yeast.
- DUI
- D052199 MeSH Prohlížeč
- CUI
- M0483653
- Předchozí užití
- Lactobacillus (1965-2005)
- Historická pozn.
- 2006
- Veřejná pozn.
- 2006
Povolená podhesla
- CH
- chemie
- CY
- cytologie
- EN
- enzymologie
- PH
- fyziologie
- GE
- genetika
- IM
- imunologie
- IP
- izolace a purifikace
- CL
- klasifikace
- ME
- metabolismus
- PY
- patogenita
- GD
- růst a vývoj
- DE
- účinky léků
- RE
- účinky záření
- UL
- ultrastruktura
- VI
- virologie
...
Výskyt v záznamech Medvik
B
Organismy
B03.353.750.450.475.453
Lactobacillus johnsonii
B03.353.750.450.475.506
Lactobacillus leichmannii
B03.353.750.450.475.586
Lactobacillus pentosus
B03.510.460.400.410
pravidelné nesporulující grampozitivní tyčinky
B03.510.460.400.410.475.475.453
Lactobacillus johnsonii
B03.510.460.400.410.475.475.506
Lactobacillus leichmannii
B03.510.460.400.410.475.475.586
Lactobacillus pentosus
B03.510.550.450.475.453
Lactobacillus johnsonii
B03.510.550.450.475.506
Lactobacillus leichmannii
B03.510.550.450.475.586
Lactobacillus pentosus