• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Evaluation of certain food additives : sixty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

Publikováno
Geneva : WHO, 2005
Edice
WHO technical report series, ISSN 0512-3054 928
Stránkování
viii, 157 s. : il., tab. ; 24 cm

Jazyk angličtina Země Švýcarsko

Typ dokumentu zprávy

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00134025
Odkazy

Knihovny.cz ISBN 92-4-120928-3

This report represents the conclusions of a Joint FAO/WHO Expert Committee met in Geneva, 8-17 June 2004. The tasks before the Committee were: to elaborate further principles for evaluating the safety of food additives and contaminants; to undertake toxicological evaluations of certain food additives and flavouring agents; to review and prepare specifications for selected food additives and flavouring agents; and to undertake a toxicological evaluation of a natural constituent, glycyrrhizinic acid.

Bibliografie atd.

Obsahuje bibliografii

Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura K 61857/928 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/928 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
000      
01861nam 2200493 a 4500
001      
MED00134025
003      
CZ-PrNML
005      
20141219160018.0
008      
050921s2005 sz eng||
009      
BK
020    __
$a 92-4-120928-3 $q (brož.)
040    __
$a ABE015 $b cze $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a eng
044    __
$a sz $c CH
072    _7
$x Veřejné zdraví a hygiena $a 614 $2 Konspekt $7 sk136314
080    __
$a 63 $2 h
080    __
$a 614.3 $2 h
080    __
$a 612.39 $2 h
080    __
$a 613.2 $2 h
080    __
$a 614:061.1(100) $2 h
110    2_
$a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. $b Meeting $n (63. : $d 2004 : $c Ženeva, Švýcarsko) $7 xx0044220
245    10
$a Evaluation of certain food additives : $b sixty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
260    __
$a Geneva : $b WHO, $c 2005
300    __
$a viii, 157 s. : $b il., tab. ; $c 24 cm
490    1_
$a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 928
504    __
$a Obsahuje bibliografii
650    07
$a potravinářské přísady $x analýza $x toxicita $2 czmesh $7 D005503
650    07
$a chuťové esence $x analýza $2 czmesh $7 D005421
650    07
$a hodnocení rizik $2 czmesh $7 D018570
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
650    07
$a toxikologie $2 mednas $7 nlk20040148281
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
650    07
$a hygiena $2 mednas $7 nlk20040147807
650    07
$a kontaminace potravin $2 czmesh $7 D005506
655    _7
$a zprávy $2 czmesh $7 D016433
710    2_
$a Organizace OSN pro výživu a zemědělství $7 kn20010710021
710    2_
$a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
830    _0
$a WHO technical report series, $x 0512-3054
910    __
$a ABA008 $b K 61857/928 $y x
910    __
$a ABE015 $b W 855/928 $y 2
990    __
$a 20040618 $b ABE015
991    __
$a 20080304092456 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 119190 $s 134025
BAS    __
$a OVI $a 02 $a 11 $a 30 $a 49
LZP    __
$b 14/9.2.2006