-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Evaluation of certain food additives : sixty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- Publikováno
- Geneva : WHO, 2005
- Edice
- WHO technical report series, ISSN 0512-3054 928
- Stránkování
- viii, 157 s. : il., tab. ; 24 cm
Jazyk angličtina Země Švýcarsko
Typ dokumentu zprávy
Knihovny.cz ISBN
92-4-120928-3
- MeSH
- chuťové esence analýza MeSH
- hodnocení rizik MeSH
- kontaminace potravin MeSH
- potravinářské přísady analýza toxicita MeSH
- Publikační typ
- zprávy MeSH
This report represents the conclusions of a Joint FAO/WHO Expert Committee met in Geneva, 8-17 June 2004. The tasks before the Committee were: to elaborate further principles for evaluating the safety of food additives and contaminants; to undertake toxicological evaluations of certain food additives and flavouring agents; to review and prepare specifications for selected food additives and flavouring agents; and to undertake a toxicological evaluation of a natural constituent, glycyrrhizinic acid.
Obsahuje bibliografii
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Signatura K 61857/928 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
|||||||
NLK-OVI MZ ČR | NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/928 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
- 000
- 01861nam 2200493 a 4500
- 001
- MED00134025
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20141219160018.0
- 008
- 050921s2005 sz eng||
- 009
- BK
- 020 __
- $a 92-4-120928-3 $q (brož.)
- 040 __
- $a ABE015 $b cze $d ABA008 $e AACR2
- 041 0_
- $a eng
- 044 __
- $a sz $c CH
- 072 _7
- $x Veřejné zdraví a hygiena $a 614 $2 Konspekt $7 sk136314
- 080 __
- $a 63 $2 h
- 080 __
- $a 614.3 $2 h
- 080 __
- $a 612.39 $2 h
- 080 __
- $a 613.2 $2 h
- 080 __
- $a 614:061.1(100) $2 h
- 110 2_
- $a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. $b Meeting $n (63. : $d 2004 : $c Ženeva, Švýcarsko) $7 xx0044220
- 245 10
- $a Evaluation of certain food additives : $b sixty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- 260 __
- $a Geneva : $b WHO, $c 2005
- 300 __
- $a viii, 157 s. : $b il., tab. ; $c 24 cm
- 490 1_
- $a WHO technical report series, $x 0512-3054 ; $v 928
- 504 __
- $a Obsahuje bibliografii
- 650 07
- $a potravinářské přísady $x analýza $x toxicita $2 czmesh $7 D005503
- 650 07
- $a chuťové esence $x analýza $2 czmesh $7 D005421
- 650 07
- $a hodnocení rizik $2 czmesh $7 D018570
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
- 650 07
- $a toxikologie $2 mednas $7 nlk20040148281
- 650 07
- $a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
- 650 07
- $a hygiena $2 mednas $7 nlk20040147807
- 650 07
- $a kontaminace potravin $2 czmesh $7 D005506
- 655 _7
- $a zprávy $2 czmesh $7 D016433
- 710 2_
- $a Organizace OSN pro výživu a zemědělství $7 kn20010710021
- 710 2_
- $a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
- 830 _0
- $a WHO technical report series, $x 0512-3054
- 910 __
- $a ABA008 $b K 61857/928 $y x
- 910 __
- $a ABE015 $b W 855/928 $y 2
- 990 __
- $a 20040618 $b ABE015
- 991 __
- $a 20080304092456 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 119190 $s 134025
- BAS __
- $a OVI $a 02 $a 11 $a 30 $a 49
- LZP __
- $b 14/9.2.2006