• Je něco špatně v tomto záznamu ?

The burden of foodborne diseases in the WHO European region

World Health Organization, Regional Office for Europe

Publikováno
Copenhagen : WHO Regional Office for Europe, [2017]
©2017
Stránkování
ix, 36 stran : ilustrace ; 30 cm

Jazyk angličtina Země Dánsko

Typ dokumentu publikace WHO, technické zprávy

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00201080

This report presents data for the WHO European Region. Can be used to strengthen prevention, detection and management of food safety risks, with the overall aim of lowering the burden of foodborne disease.

Bibliografie atd.

Obsahuje bibliografické odkazy

Další formy díla

Dostupný též online

Vlastník Detaily Služby
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Signatura W 2651 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
000      
00000nam a2200000 i 4500
001      
MED00201080
003      
CZ-PrNML
005      
20200409152336.0
007      
ta
008      
191220s2017 dk od e 000 0|eng||
009      
BK
020    __
$q (Brožováno)
040    __
$a ABE015 $b cze $d ABA008 $e rda
041    0_
$a eng
044    __
$a dk
072    _7
$a 613 $x Hygiena. Lidské zdraví $2 Konspekt $9 14 $7 sk136313
110    2_
$a Světová zdravotnická organizace. $b Regionální úřadovna pro Evropu $7 ko2004218631
245    14
$a The burden of foodborne diseases in the WHO European region / $c World Health Organization, Regional Office for Europe
264    _1
$a Copenhagen : $b WHO Regional Office for Europe, $c [2017]
264    _4
$c ©2017
300    __
$a ix, 36 stran : $b ilustrace ; $c 30 cm
336    __
$a text $b txt $2 rdacontent
337    __
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    __
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
504    __
$a Obsahuje bibliografické odkazy
520    __
$a This report presents data for the WHO European Region. Can be used to strengthen prevention, detection and management of food safety risks, with the overall aim of lowering the burden of foodborne disease.
530    __
$a Dostupný též online
650    07
$a epidemiologie $7 nlk20040147247 $2 mednas
650    07
$a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
650    07
$a nemoci přenášené potravou $x prevence a kontrola $7 D005517 $2 czmesh
650    07
$a kontaminace potravin $7 D005506 $2 czmesh
650    07
$a zdravotní stav populace $x statistika a číselné údaje $7 D000075485 $2 czmesh
651    _7
$a Evropa $7 D005060 $2 czmesh
655    _4
$a publikace WHO $7 nlk20040156070
655    _7
$a technické zprávy $7 D016427 $2 czmesh
856    41
$u http://www.euro.who.int/__data/assets/pdf_file/0005/402989/50607-WHO-Food-Safety-publicationV4_Web.pdf?ua=1 $y plný text volně přístupný
910    __
$a ABE015 $b W 2651 $y 1
990    __
$a 20191209100738 $b ABE015
991    __
$a 20200409152158 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 1472368 $s 216970
BAS    __
$a 30 $a 49
LZP    __
$c NLK120
LZP    __
$b 2019/67/4.12.2019