• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Uplatnění konvektomatu při kulinární úpravě potravin z pohledu ztrát vitaminů

Eva Mašková

. 2003 ; Roč. 58 (č. 5) : s. 143-144.

Jazyk čeština Země Česko

Typ dokumentu přehledy

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc04001016

Digitální knihovna NLK
Zdroj

E-zdroje Online
000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc04001016
003      
CZ-PrNML
005      
20111210080357.0
008      
031200s2003 xr u cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Mašková, Eva $4 aut
245    10
$a Uplatnění konvektomatu při kulinární úpravě potravin z pohledu ztrát vitaminů / $c Eva Mašková
314    __
$a Výzkumný ústav potravinářský, Praha, CZ
650    _2
$a potravinářská technologie $x METODY $x PŘÍSTROJOVÉ VYBAVENÍ $7 D005524
650    _2
$a vitaminy $x ANALÝZA $x ZÁSOBOVÁNÍ A DISTRIBUCE $7 D014815
650    _2
$a nedostatek vitaminu B $x ETIOLOGIE $7 D014804
650    _2
$a finanční podpora výzkumu jako téma $7 D012109
655    _2
$a přehledy $7 D016454
773    0_
$w MED00011119 $t Výživa a potraviny $g Roč. 58, č. 5 (2003), s. 143-144 $x 1211-846X
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141
990    __
$a 20040218
991    __
$a 20071229
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2003 $b Roč. 58 $c č. 5 $d s. 143-144 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119

Najít záznam

Citační ukazatele

Pouze přihlášení uživatelé

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...