• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Obsah masa v masných výrobcích
[lMeat content in meat products]

Rudolf Ševčík, Aleš Rajchl

. 2016 ; 71 (3) : 76-77.

Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc16017980

Digitální knihovna NLK
Zdroj

E-zdroje Online

Článek čtenářům vysvětluje pojem „maso“ a uvádí vybrané legislativní požadavky na jeho obsah ve vybraných masných výrobcích. Na příkladu špekáčků je uveden postup pro výpočet obsahu masa v masných výrobcích.

A term „meat“ is explained and selected legislative requirements for content of meat in meat products is presented in the article. The method for meat content calculation is explained on the example of typical Czech sausage „Špekáček“.

lMeat content in meat products

Bibliografie atd.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc16017980
003      
CZ-PrNML
005      
20191029111024.0
007      
ta
008      
160624s2016 xr a f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze $b eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Ševčík, Rudolf $7 xx0114754 $u Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
245    10
$a Obsah masa v masných výrobcích / $c Rudolf Ševčík, Aleš Rajchl
246    31
$a lMeat content in meat products
504    __
$a Literatura
520    3_
$a Článek čtenářům vysvětluje pojem „maso“ a uvádí vybrané legislativní požadavky na jeho obsah ve vybraných masných výrobcích. Na příkladu špekáčků je uveden postup pro výpočet obsahu masa v masných výrobcích.
520    9_
$a A term „meat“ is explained and selected legislative requirements for content of meat in meat products is presented in the article. The method for meat content calculation is explained on the example of typical Czech sausage „Špekáček“.
650    _2
$a maso $7 D008460
650    12
$a masné výrobky $x normy $7 D008461
650    12
$a potravinářský průmysl $x zákonodárství a právo $7 D019649
700    1_
$a Rajchl, Aleš, $d 1980- $7 xx0170622 $u Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 71, č. 3 (2016), s. 76-77 $w MED00011119
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 4 $z 0
990    __
$a 20140818131215 $b ABA008
991    __
$a 20191029111503 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 1152068 $s 942472
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2016 $b 71 $c 3 $d 76-77 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119
LZP    __
$c NLK188 $d 20160804 $a NLK 2016-25/dk

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...