Detail
Článek
Abstrakt
Medvik - BMČ
  • Je něco špatně v tomto záznamu ?

Obsah tuku a složení mastných kyselin některých potravinářských výrobků (trvanlivé a jemné pečivo, mražené krémy, čokoládové pochoutky a polevy) a jeho hodnocení z hlediska výživy

J. Dostálová, J. Brát, M. Doležal, P. Hanzlík, K. Bednářová

Status minimální Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc19009439

Celostátní konference 2005

Bibliografie atd.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc19009439
003      
CZ-PrNML
005      
20190326101401.0
007      
co||g|
008      
190314s2005 xr fs 000 0|cze||
009      
PC
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Dostálová, Jana, $d 1943- $7 uzp2006321079 $u Ústav chemie a analýzy potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
245    10
$a Obsah tuku a složení mastných kyselin některých potravinářských výrobků (trvanlivé a jemné pečivo, mražené krémy, čokoládové pochoutky a polevy) a jeho hodnocení z hlediska výživy / $c J. Dostálová, J. Brát, M. Doležal, P. Hanzlík, K. Bednářová
500    __
$a Celostátní konference 2005
504    __
$a Literatura
700    1_
$a Brát, Jiří, $d 1958- $7 uzp2006321110 $u Unilever PTZ Nelahozeves
700    1_
$a Doležal, Marek $7 xx0075511 $u Ústav chemie a analýzy potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
700    1_
$a Hanzlík, P. $7 _AN070081 $u Ústav chemie a analýzy potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
700    1_
$a Bednářová, K. $u Ústav chemie a analýzy potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
773    0_
$t Výživa a zdraví $g (2005), s. nestr. $w MED00185602
910    __
$a ABA008 $b CD 1556 $y 0 $z 0
990    __
$a 20190125103932 $b ABA008
991    __
$a 20190326102057 $b ABA008
999    __
$a min $b bmc $g 1384676 $s 1047706
BAS    __
$a 5 $a 4
BMC    __
$a 2005 $d nestr. $m Výživa a zdraví ... $x MED00185602
LZP    __
$a NLK 2019-09/dk

Najít záznam