• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Tradice a aktuální trendy využití kvasů v pekárenské technologii

Pavel Skřivan, Marcela Sluková, Lucie Jurkaninová, Ivan Švec

. 2020 ; 75 (3) : 79-84.

Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc20015796

Digitální knihovna NLK
Zdroj

E-zdroje Online
Bibliografie atd.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc20015796
003      
CZ-PrNML
005      
20220322132219.0
007      
ta
008      
201009s2020 xr a f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze $b eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Skřivan, Pavel $7 xx0023308 $u Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
245    10
$a Tradice a aktuální trendy využití kvasů v pekárenské technologii / $c Pavel Skřivan, Marcela Sluková, Lucie Jurkaninová, Ivan Švec
504    __
$a Literatura
650    17
$a fermentace $7 D005285 $2 czmesh
650    _7
$a potraviny $7 D005502 $2 czmesh
650    17
$a potravinářská technologie $7 D005524 $2 czmesh
653    00
$a pekárenství
653    00
$a kvasový chléb
700    1_
$a Sluková, Marcela $7 xx0139391 $u Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
700    1_
$a Jurkaninová, Lucie $7 uzp2013743204 $u Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
700    1_
$a Švec, Ivan, $d 1978- $7 uzp2005314331
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 75, č. 3 (2020), s. 79-84 $w MED00011119
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y p $z 0
990    __
$a 20201009143734 $b ABA008
991    __
$a 20220322132215 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 1570880 $s 1105962
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2020 $b 75 $c 3 $d 79-84 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
LZP    __
$c NLK109 $d 20220322 $a NLK 2020-44/kv

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...