-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Tradice a aktuální trendy využití kvasů v pekárenské technologii
Pavel Skřivan, Marcela Sluková, Lucie Jurkaninová, Ivan Švec
Výživa a potraviny.
2020 ;
75 (3) :
79-84.
Jazyk čeština Země Česko
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc20015796
- Klíčová slova
- pekárenství, kvasový chléb,
- MeSH
- fermentace * MeSH
- potravinářská technologie * MeSH
- potraviny MeSH
Bibliografie atd.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc20015796
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20220322132219.0
- 007
- ta
- 008
- 201009s2020 xr a f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Skřivan, Pavel $7 xx0023308 $u Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- 245 10
- $a Tradice a aktuální trendy využití kvasů v pekárenské technologii / $c Pavel Skřivan, Marcela Sluková, Lucie Jurkaninová, Ivan Švec
- 504 __
- $a Literatura
- 650 17
- $a fermentace $7 D005285 $2 czmesh
- 650 _7
- $a potraviny $7 D005502 $2 czmesh
- 650 17
- $a potravinářská technologie $7 D005524 $2 czmesh
- 653 00
- $a pekárenství
- 653 00
- $a kvasový chléb
- 700 1_
- $a Sluková, Marcela $7 xx0139391 $u Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- 700 1_
- $a Jurkaninová, Lucie $7 uzp2013743204 $u Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- 700 1_
- $a Švec, Ivan, $d 1978- $7 uzp2005314331
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 75, č. 3 (2020), s. 79-84 $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y p $z 0
- 990 __
- $a 20201009143734 $b ABA008
- 991 __
- $a 20220322132215 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 1570880 $s 1105962
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2020 $b 75 $c 3 $d 79-84 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $c NLK109 $d 20220322 $a NLK 2020-44/kv