-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Čokoláda s obsahem sulforafanu
[Chocolate containing sulforaphane]
Soural, I., Šnurkovič, P., Balík, J., Houška, M., Novotná, P., Tříska, J., Vrchotová, N., Magner, M., Híc, P., Jílek, L., Thorová, K.
Jazyk čeština Země Česko
Typ dokumentu práce podpořená grantem
- Klíčová slova
- sulforafan,
- MeSH
- analýza potravin MeSH
- biochemické jevy MeSH
- Brassica MeSH
- chromatografie kapalinová MeSH
- čokoláda * analýza MeSH
- lyofilizace MeSH
- potravinářská technologie metody MeSH
- Raphanus MeSH
- sloučeniny síry * MeSH
- statistika jako téma MeSH
- výzkum MeSH
- zdravá strava MeSH
- Publikační typ
- práce podpořená grantem MeSH
x
x
Klinika pediatrie a dědičných poruch metabolických 1 LF UK a Všeobecná fakultní nemocnice Praha
Národní )stav pro autismus Praha
Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů Mendelova univerzita Brno
Chocolate containing sulforaphane
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc22034631
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20230514214421.0
- 007
- ta
- 008
- 230214s2022 xr ad f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Soural, Ivo $7 _AN082522 $u Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů, Mendelova univerzita, Brno
- 245 10
- $a Čokoláda s obsahem sulforafanu / $c Soural, I., Šnurkovič, P., Balík, J., Houška, M., Novotná, P., Tříska, J., Vrchotová, N., Magner, M., Híc, P., Jílek, L., Thorová, K.
- 246 31
- $a Chocolate containing sulforaphane
- 504 __
- $a Literatura
- 520 3_
- $a x
- 520 9_
- $a x
- 650 17
- $a čokoláda $x analýza $7 D000069956 $2 czmesh
- 650 17
- $a sloučeniny síry $7 D013457 $2 czmesh
- 650 _7
- $a výzkum $7 D012106 $2 czmesh
- 650 _7
- $a lyofilizace $7 D005612 $2 czmesh
- 650 _7
- $a Brassica $7 D001937 $2 czmesh
- 650 _7
- $a zdravá strava $7 D000072001 $2 czmesh
- 650 _7
- $a potravinářská technologie $x metody $7 D005524 $2 czmesh
- 650 _7
- $a Raphanus $7 D031224 $2 czmesh
- 650 _7
- $a chromatografie kapalinová $7 D002853 $2 czmesh
- 650 _7
- $a statistika jako téma $7 D013223 $2 czmesh
- 650 _7
- $a analýza potravin $7 D005504 $2 czmesh
- 650 _7
- $a biochemické jevy $7 D001669 $2 czmesh
- 653 00
- $a sulforafan
- 655 _7
- $a práce podpořená grantem $7 D013485 $2 czmesh
- 700 1_
- $a Šnurkovič, Petr $7 mzk20191020316 $u Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů, Mendelova univerzita, Brno.
- 700 1_
- $a Balík, Josef $7 jx20031217002 $u Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů, Mendelova univerzita, Brno
- 700 1_
- $a Houška, Milan, $d 1952- $7 uzp2006333643 $u Výzkumný ústav potravinářský, Praha, v.v.i.
- 700 1_
- $a Novotná, Pavla $7 xx0225265 $u Výzkumný ústav potravinářský, Praha, v.v.i.
- 700 1_
- $a Tříska, Jan, $d 1944- $7 uzp2009465512 $u Ústav výzkumu globální změny AV ČR, Brno
- 700 1_
- $a Vrchotová, Naděžda, $d 1955- $7 xx0098376 $u Ústav výzkumu globální změny AV ČR, Brno
- 700 1_
- $a Magner, Martin $7 xx0084624 $u Klinika pediatrie a dědičných poruch metabolických, 1. LF UK a Všeobecná fakultní nemocnice, Praha
- 700 1_
- $a Híc, Pavel $7 mzk20191020317 $u Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů, Mendelova univerzita, Brno
- 700 1_
- $a Jílek, Ladislav $u Pure Food Norvay AS, Norsko
- 700 1_
- $a Thorová, Kateřina, $d 1969- $7 mzk2006368115 $u Národní )stav pro autismus, Praha
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 77, č. 6 (2022), s. 26-28 $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y p $z 0
- 990 __
- $a 20230213155553 $b ABA008
- 991 __
- $a 20230514214421 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 1897744 $s 1186030
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2022 $b 77 $c 6 $d 26-28 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $c NLK189 $d 20230514 $a NLK 2023-06/dk