Detail
Článek
Článek online
FT
Medvik - BMČ
  • Je něco špatně v tomto záznamu ?

Kvalita kečupu na českém trhu
[Quality of ketchup on the Czech market]

Aleš Rajchl, Helena Čížková

. 2015 ; 70 (5) : 114-116. (Zpravodaj pro školní stravování)

Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc15036241

Digitální knihovna NLK
Zdroj

E-zdroje Online

Quality of ketchup on the Czech market

Bibliografie atd.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc15036241
003      
CZ-PrNML
005      
20151218093432.0
007      
ta
008      
151114s2015 xr ad f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze $b eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Rajchl, Aleš, $d 1980- $7 xx0170622 $u VŠCHT v Praze, Ústav konzervace potravin
245    10
$a Kvalita kečupu na českém trhu / $c Aleš Rajchl, Helena Čížková
246    31
$a Quality of ketchup on the Czech market
504    __
$a Literatura
650    _2
$a lidé $7 D006801
650    12
$a analýza potravin $7 D005504
650    _2
$a kvalita jídla $7 D063427
650    _2
$a Solanum lycopersicum $7 D018551
650    12
$a potraviny konzervované $7 D057141
650    _2
$a nutriční hodnota $7 D009753
650    _2
$a kontrola potravin $7 D005513
653    00
$a kečupy
700    1_
$a Čížková, Helena $7 uzp2010555065 $u VŠCHT v Praze, Ústav konzervace potravin
773    0_
$t Výživa a potraviny. Zpravodaj pro školní stravování $x 1211-846X $g Roč. 70, č. 5 (2015), s. 114-116 $w MED00011119
856    41
$u https://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2017/12/Vyziva-5_2015_all.pdf $y plný text volně přístupný
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 4 $z 0
990    __
$a 20151114071114 $b ABA008
991    __
$a 20151218093516 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 1097414 $s 919420
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2015 $b 70 $c 5 $d 114-116 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $o Zpravodaj pro školní stravování $x MED00011119
LZP    __
$c NLK109 $d 20151217 $a NLK 2015-47/vt

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...